ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ با طعم و مزه ایده آل

تخم مرغ اغلب یکی از مواد اصلی کیک ها محسوب می شود که برخی باورشان بر این است که غیر قابل حذف هستند، ولی در این مطلب با آموزش طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ ثابت می کنیم که بدون آن هم می توان کیکی خوشمزه تهیه نمود.

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ با طعم و مزه ایده آل

کیک بی تخم مرغ یکی از کیک های ساده و خوشمزه در سطح بین المللی محسوب می شود که از طعم های مختلفی برخوردار می باشد. کیک بی تخم مرغ دارای بافتی عالی بوده که جهت خامه کشی نیز مناسب خواهد بود. در رابطه با طعم آن می توان گفت که هیچ کمبودی ندارد و همانند سایر کیک های تهیه شده با تخم مرغ خوشمزه و خوش طعم است. در این مطلب شما را با طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ آشنا می کنیم.

کیک بدون تخم مرغ اسفنجی با طعمی دلچسب و روش پختی آسان از محبوبیت بالایی برخوردار می باشد که قابل تهیه در آشپزخانه منزلتان با ساده ترین روش و کمترین امکانات است. برای پخت آن می توانید از فر بهره ببرید و اگر فر در اختیار نداشته و یا به دلیل سخت بودن تمایل به استفاده از آن ندارید، می توانید از قابلمه ای که بر روی شعله پخش کن قرار می دهید، بهره ببرید. همچنین استفاده از قابلمه فر دست ساز و ریختن کیک درون قالب و تهیه کیک قالبی ایده دیگر است. البته که تخم مرغ یکی از مواد اصلی مهم در کیک می باشد، اما در روشی که آموزش می دهیم، نبود آن هیچ خللی ایجاد نمی کند. انواع غذا و خوراکی با تخم مرغ تهیه می شوند که از جمله آنها می توان به کتلت، کوکو، املت و پودینگ اشاره داشت.

آموزش رسپی کیک بدون تخم مرغ

مواد لازم

  •  آرد 1 پیمانه و نیم آرد
  • یک دوم پیمانه شکر
  • 1 پیمانه شیر (از آب هم می توانید استفاده کنید)
  • 6 قاشق غذاخوری روغن
  • 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو (اختیاری)
  • 1 قاشق غذاخوری آبلیمو و یا سرکه سفید
  • 1 قاشق غذاخوری وانیل
  • یک دوم قاشق چایخوری وانیل
  • نوک قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ با فر و بدون فر

در اولین مرحله شیر، شکر، روغن مایع را داخل ظرفی مناسب ریخته و با استفاده از همزن برقی برای دو دقیقه آن را بهم بزنید تا به طور کامل درون شیر و یا آب حل گردد و محلول یکدستی به دست آید.

سپس آرد را با وانیل و بکینگ پودر داخل الک ریخته و در سه مرحله الک نمایید. بعد در چند مرحله به ترکیب شیر و یا آب بیفزایید و با لیسک و یا قاشق دورانی شکل به یک طرف بهم بزنید و پودر کاکائو را به آن بیفزایید، البته افزودن پودر کاکائو اختیاری است و در صورت تمایل می توانید حذف نمایید.

اکنون پس از آماده شدن و یکنواخت شدن مایه کیک، قالبی مناسب را انتخاب نموده و داخل آن را با کمی روغن مایع چرب و آرد پاشی نمایید. سپس قالب را برگردانید تا آرد اضافه از قالب خارج گردد. بعد مایه کیک را داخل قالب کیک ریخته و قالب را چند بار با ضربه بر روی زمین بکوبید تا هوای اضافه میان کیک خارج شود و قالب را داخل فر بگذارید تا برای 40 دقیقه باقی مانده و به طور کامل پخته گردد. دقت کنید باید فر را از یک ربع ساعت پیش بر روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم نمایید تا گرم شود.

طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ خانگی

پخت با قابلمه

در صورتی که فر در منزل نداشته و یا به دلیل سخت بودن تمایل به استفاده از آن را ندارید، با استفاده از قابلمه می توانید کیک مورد نظر را بپزید. ابتدا داخل قابلمه ای را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه کیک را داخل آن ریخته و زمان دهید تا بر روی شعله پایین پخته گردد. بعد از گذشت چهل دقیقه جهت مطمئن شدن از آماده شدن کیک، سیخی چوبی و یا خلال دندانی را در وسط کیک فرو ببرید, اگر مایه کیک به سیخ چوبی نچسبد، کیک به طور کامل پخته می باشد. سپس قالب را از فر بیرون آورده و زمان بدهید تا خنک گردد.

در آخرین مرحله کیک را آرام از قالب بیرون آورده و بعد درون ظرف دلخواه بگذارید. برای تزیین کیک نیز می توانید از اسمارتیز، سس شکلات، میوه تازه بهره ببرید.

طرز پخت کیک بدون تخم مرغ خوش طعم

در این مطلب شما عزیزان را با طرز تهیه کیک بدون تخم مرغ آشنا کردیم،این کیک خوشمزه را می توانید به سادگی در آشپزخانه منازل خود تهیه و نوش جان نمایید. چنانچه تمایل دارید با دستور پخت انواع کیک آشنا شوید می توانید به لینک ها مراجعه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان