کوفته آرانچینی یکی از فینگر فود های محبوب و لذیذ است که در بین مردم طرفداران بسیاری پیدا کرده است. این کوفته بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد که می توان از آن در مهمانی ها و … استفاده کرد. آرانچینی نوعی کوفته ایتالیایی است که به دلیل داشتن پنیر پیتزا موقعه میل کردن کش می آید و به همین دلیل افراد زیادی را به خود جذب کرده است. طرز تهیه کوفته آرانچینی در این مطلب قرار دارد.
در سایت آرگا می توان با طرز تهیه انواع کوفته هایی مانند کوفته ترکیه ای و کوفته سیب زمینی با آسان ترین و خوشمزه ترین روش آشنا شوید. آرانچینی دارای ظاهری گرد و جذاب است که اگر خواستید به دلخواه می توان از جعفری و دیگر سبزی های معطر برای تزئین استفاده کرد.
مواد لازم آرانچی
- تخم مرغ 1 عدد
- برنج 250 گرم
- پنیر پارمزان 30 الی 50 گرم
- نمک به مقدار لازم
- آب مرغ یا گوشت به مقدار لازم
- زعفران دم کرده شده به مقدار لازم
مواد لازم میانی
- پیاز 1 عدد
- نخود فرنگی 50 گرم
- گوشت چرخ کرده 100 گرم
- پودر سیر 1/2 قاشق چای خوری
- نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
- رب یا سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
- پنیر موزارلا به مقدار لازم
مواد لازم رویه
- تخم مرغ هم زده 1 عدد
- روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته آرانچینی لذیذ
ابتدا برای تهیه این کوفته لذیذ باید مقداری آب گوشت و یا مرغ را درون قابلمه ای مناسب بر روی حرارت قرار دهید. پس از جوش آمن آب مرغ و یا گوشت برنج را به آن بی افزایید . سپس هم بزنید و صبر کنید تا کامل جذب برنج شود. برای این کار نیاز نیست یک همش هم بزنید.
در ادامه وقتی که آب برنج خشک شد، دقت کنید که برنج له بوده و نباید سفت باشد. کاسه ای مناسب بردارید و پنیر پارمزان را در آن رنده کنید. پس از رنده کردن پنیر برنج را به همراه مقداری زعفران دم کرده درون همان کاسه بریزید و به خوبی هم بزنید تا مخلوط شود.
یک بشقاب مناسب بردارید و ترکیب برنج را بر روی آن پهن کنید. حالا بای به سراغ تهیه مواد میانی بروید، برای این منظور پیاز را با مقداری روغن درون تابه ای تفت دهید. پس از تفت خوردن پیاز، گوشت چرخ کرده، پودر سیر و زرد چوبه را به تابه بی افزایید و مخلوط کنید.
در این مرحله رب گوجه فرنگی و نمک را به همراه نخود فرنگی به تابه بی افزایید و مخلوط کنید. پس از خنک شدن مواد میانی آرانچینی، مقداری از مخلوط برنجی کف دستتان پهن کنید و مقداری مواد میانی را همراه یک تکه پنیر موزارلا بر روی ترکیب برنجی بگذارید و با دست گرد کنید.
کوفته ها را ابتدا در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری بغلتانید. تابه ای مناسب بر روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید. صبر کنید تا روغن داغ شود. سپس کوفته ها را در روغن سرخ کنید و برای گرفته شدن روغن اضافی کوفته، بر روی دستمال کاغذی قرار دهید. نوش جان.
می توان از نخود فرنگی برای مواد میانی استفاده نکرد و به جای آن می توان از انواع سبزیجات مانند هویج رنده شده و دیگر سبزیجات استفاده کرد. برای مشاهده و تهیه انواع کوفته های لذیذ بر روی لینک قرار گرفته شده در مطلب کلیک کنید.