طرز تهیه کوفته باتمان با یک رسپی ساده در این بخش قرار داده شده که می توانید این دستور تهیه را مطالعه کنید. این غذای خوشمزه را برای وعده شام و ناهار نیز می توانید، سرو کنید.
اگر دنبال یک غذای متنوع با دستور تهیه ساده هستید، می توانید در این بخش با طرز تهیه کوفته قمی و کوفته ازمیری آشنا شوید. این کوفته ها برای مهمانی گزینه مناسبی اند.
مواد اولیه:
- گوشت چرخی: 400 گرم
- تخم مرغ: 1 عدد
- بلغور گندم: 1/2 فنجان
- پیاز: 1 عدد
- نمک: 1 قاشق چای خوری
- آرد سوخاری: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 1/2 قاشق چای خوری
- روغن: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری
سس کوفته:
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: 1 عدد بزرگ
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه و نمک: ه میزان لازم
- رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کوفته باتمان:
ابتدا بلغور را درون کاسه ای با مقداری آب جوش خیس کنید. به مدت 10 دققه زمان داده تا بلغورها نرم شود. حالا آبکشی کرده و درون ظرفی بزرگ بریزید. در این بخش نیز گوشت چرخی، آرد سوخاری، تخم مرغ، فلفل سیاه، نمک و فلفل قرمز را ترکیب کرده و در ادامه نیز پیاز رنده شده را به آن اضافه کنید.
بهتر است تا آب اضافی پیاز را گرفته که کوفته های شما منسجم تر شده و ترکیب بهتری داشته باشد. مقداری از مواد کوفته به اندازه یک فندق برداشته و گرد کنید و کنار بگذارید. حالا کوفته های قلقلی را باید درون تابه ای روی حرارت با مقداری روغن سرخ نمایید. بعد از اینکه کوفته ها به خوبی سرخ شد، می توانید کوفه ها را برداشته و در مرحله بعدی نیز سیب زمینی های نگینی شده را درون روغن سرخ کنید.
می توانید از مقداری کره ذوب شده نیز برای سرخ کردن این سیب زمینی ها استفاده کنید. بعد از سرخ شدن سیب زمینی ها می توانید از مقداری رب گوجه فرنگی نیز برای تفت دادن آن استفاده کنید. بعد از اینکه رب به خوبی تفت خور و بوی خامی آن از بین رفت، مقداری ادویه دلخواه فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و بعد از چند دقیقه به آن آب جوش اضافه نمایید.
بعد از جوشیدن آب می توانید درب تابه را قرار دهید تا سس کمی جا افتاده شود. در این مرحله از طرز تهیه کوفته باتمان باید کوفته ها درون تابه قرار داده و زمان دهید تا کوفته ها کمی جا افتاده شود. حالا غذای شما تهیه شده و می توانید این غذای خوشمزه را درون دیس سرو کنید. شما می توانید از نان سنگک و سبزی نیز در کنار غذا استفاده نمایید.
این غذای خشوزمه و عالی را می توانید با یک رسپی ساده تهیه کنید. این غذا برای وعده شام و حتی ناهار بسیار مناسب است. شما می توانید از مقداری جعفری خرد شده نیز برای تزیین روی این غذا استفاده کنید. در صورت دلخواه افزودن ادویه کاری در این غذا نیز عطر و طعم بهتری به آن می دهد. این غذای خوشمزه را می توانید با دستورهای دلخواه دیگری هم تهیه کنید.
شما می توانید این غذا را در کنار انواع پلو نیز سرو نماییدو پلوی ساده و پلو سبزی برای این غذا عالی بوده و دارای دستورهی مختلفی است که شما در این بخش با رسپی ساده آن آشنا شدید.