کوفته نام یک غذای سنتی ایرانی است که هم از نظر خواص و هم از نظر طعم بینظیر است، کوفته ها همگی چه کوفته تبریزی، چه کوفته پنیری، چه کوفته شوید باقلا و … در زمره غذاهای خوشمزه و سالم خانگی به شمار می آیند که البته تهیه آنها آنقدرها هم که گمان می کنید سخت نیست، بلکه اگر علاقه مند به پخت غذاهای ایرانی هستید، این غذا بسیار ساده و لذت بخش هم می باشد. در این مطلب شما را با مراحل طرز تهیه کوفته اصفهانی آشنا می کنیم.
کوفته اصفهانی همانطور که از اسم آن هم مشخص است، یکی از غذاهای متعلق به اصفهان می باشد، این کوفته لذیذ و دلچسب اصالتی متعلق به ایران و اصفهان دارد.
مواد لازم
- 400 گرم گوشت چرخ شده
- 1 عدد تخم مرغ
- 2 پیمانه برنج
- 2 عدد پیاز
- 4 قاشق عذاخوری باقالی خرد کرده
- 4 قاشق غذاخوری سبزیجات معطر با شوید
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- اندازه نیاز ادویه
- اندازه نیاز فلفل و نمک
طرز تهیه کوفته اصفهانی با طعمی دوست داشتنی
ابتدا برنج را با نمک بر روی حرارت قرار دهید تا پخته شود، بعد از اینکه آب آن کشیده شد، برنج را آبکش کنید و گوشت را نیز به آن افزوده و ادویه ها را نیز بزنید.
یکی از پیازها را رنده کرده و آب آن را بگیرید و تخم مرغ ها را به پیاز بیفزایید، دلیل اینکه می گوییم آب پیاز را بکشید برای این است که در هنگام پخت از وا رفتن کوفته جلوگیری می کند.
سبزیجات و نیز باقالی را به خوبی ورز داده و یک توپک ساخته و در میان آن زرشک و گردو بگذارید و با دست آن را گرد نمایید.
تهیه سس
پیاز را خرد کنید، سپس درون یک تابه کمی روغن ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا روغن آن داغ شود، پیازهای خرد شده را در آن تفت بدهید و بعد از اینکه سرخ شد به آن 2 پیمانه آب بیفزایید و زمان دهید تا بجوشد. حالا یکی یکی کوفته ها را داخل آن قرار دهید و برای 45 دقیقه بگذارید تا سس پخته شده و به غلظت برسد.
با همراهی شما یک مطلب دیگر را هم که به مراحل طرز تهیه کوفته اصفهانی اختصاص داده شده بود را آموزش دادیم، امیدواریم مورد توجه و پسندتان واقع شده باشد و اینکه کاربردی بوده و بتواند شما را در پخت این غذای لذیذ و مقوی یاری کرده باشد.