ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کوفته اصفهانی خوشمزه با دستور پخت اصلی

هر یک از شهرها و استان های ایران دارای فرهنگ غذایی خاص خود هستند، که اغلب آنان غنی و البته خوشمزه می باشند و اصفهان از آن مستثنی نیست. در این مطلب آشپزی طرز تهیه کوفته اصفهانی را آموزش می دهیم.

طرز تهیه کوفته اصفهانی خوشمزه با دستور پخت اصلی

کوفته نام یک غذای سنتی ایرانی است که هم از نظر خواص و هم از نظر طعم بینظیر است، کوفته ها همگی چه کوفته تبریزی، چه کوفته پنیری، چه کوفته شوید باقلا و … در زمره غذاهای خوشمزه و سالم خانگی به شمار می آیند که البته تهیه آنها آنقدرها هم که گمان می کنید سخت نیست، بلکه اگر علاقه مند به پخت غذاهای ایرانی هستید، این غذا بسیار ساده و لذت بخش هم می باشد. در این مطلب شما را با مراحل طرز تهیه کوفته اصفهانی آشنا می کنیم.

کوفته اصفهانی همانطور که از اسم آن هم مشخص است، یکی از غذاهای متعلق به اصفهان می باشد، این کوفته لذیذ و دلچسب اصالتی متعلق به ایران و اصفهان دارد.

روش پخت کوفته اصفهانی

مواد لازم

  • 400 گرم گوشت چرخ شده
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 2 پیمانه برنج
  • 2 عدد پیاز
  • 4 قاشق عذاخوری باقالی خرد کرده
  • 4 قاشق غذاخوری سبزیجات معطر با شوید
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • اندازه نیاز ادویه
  • اندازه نیاز فلفل و نمک

طرز تهیه کوفته اصفهانی با طعمی دوست داشتنی

ابتدا برنج را با نمک بر روی حرارت قرار دهید تا پخته شود، بعد از اینکه آب آن کشیده شد، برنج را آبکش کنید و گوشت را نیز به آن افزوده و ادویه ها را نیز بزنید.

یکی از پیازها را رنده کرده و آب آن را بگیرید و تخم مرغ ها را به پیاز بیفزایید، دلیل اینکه می گوییم آب پیاز را بکشید برای این است که در هنگام پخت از وا رفتن کوفته جلوگیری می کند.

سبزیجات و نیز باقالی را به خوبی ورز داده و یک توپک ساخته و در میان آن زرشک و گردو بگذارید و با دست آن را گرد نمایید.

تهیه سس

پیاز را خرد کنید، سپس درون یک تابه کمی روغن ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا روغن آن داغ شود، پیازهای خرد شده را در آن تفت بدهید و بعد از اینکه سرخ شد به آن 2 پیمانه آب بیفزایید و زمان دهید تا بجوشد. حالا یکی یکی کوفته ها را داخل آن قرار دهید و برای 45 دقیقه بگذارید تا سس پخته شده و به غلظت برسد.

رسپی کوفته اصفهانی در چند مرحله

با همراهی شما یک مطلب دیگر را هم که به مراحل طرز تهیه کوفته اصفهانی اختصاص داده شده بود را آموزش دادیم، امیدواریم مورد توجه و پسندتان واقع شده باشد و اینکه کاربردی بوده و بتواند شما را در پخت این غذای لذیذ و مقوی یاری کرده باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان