ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کوفته سویا غذای اصیل و خوشمزه ایرانی

کوفته سویا یکی از کوفته های بسیار خوشمزه و لذیذ بوده که با استفاده از مواد اولیه در دسترس و ساده می توان این کوفته را تهیه کرد. برای تهیه کوفته سویا نیازی به گوشت و یا گوشت چرخ کرده ندارید

طرز تهیه کوفته سویا غذای اصیل و خوشمزه ایرانی

کوفته یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی می باشد که با استفاده از دستور های پخت مختلف و یا حتی مواد اولیه مختلف تهیه می شود. معمولا کوفته ها با استفاده از گوشت چرخ کرده تهیه می شوند اما چندین کوفته وجود دارند که بدون استفاده از گوشت چرخ کرده تهیه می شوند مانند کوفته لذیذ سویا و … کوفته سویا همانطور که از اسمش مشخص است با استفاده از سویا و بدون استفاده از گوشت چرخ کرده تهیه می شود که باعث محبوبیت این کوفته شده. کوفته سویا به کوفته تبریزی بدون گوشت و ارزان قیمت هم محبوب است. در این مطلب طرز تهیه کوفته سویا با طعمی عالی قرار گرفته شده است.

کوفته انواع مختلف و زیادی مانند کوفته آرانچینی و کوفته اضفهانی دارد که با کلیک بر روی لینک های قرار گرفته می توان طرز تهیه این دو کوفته لذیذ را هم مشاهده و یا حتی تهیه کرد. همانطور که در قسمت بالا گفته ایم کوفته سویا با استفاده از سویا و بدون نیاز به گوشت چرخ کرده تهیه می شود. این کوفته دارای طعمی بسیار عالی بوده که باعث جذب عده ای از افراد بوده. کوفته سویا دارای دو لایه یک لایه میانی و یک لایه بیرونی می باشد که به سادگی تهیه می گردد. کوفته سویا دارای سس مخصوص هم می باشد که باعث می شود طعم بهتری داشته باشد. در صورت نیاز می توان مواد اولیه را دوبرابر کرد.

کوفته سویا لذیذ

مواد لازم کوفته

  • پیاز 1 عدد
  • برنج نصف پیمانه
  • لپه نصف پیمانه
  • لوبیا قرمز 1 پیمانه
  • کنجاله سویا نصف پیمانه
  • آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
  • آرد جو دو سر 2 قاشق غذاخوری
  • سبزی خشک مرزه و تره 5 قاشق غذاخوری

کوفته سویا با طعمی عالی

مواد لازم سس مخصوص

  • گوجه 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • سبزی خشک 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ 3 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مواد لازم میانی کوفته

  • آلو به مقدار لازم
  • زرشک به مقدار لازم
  • گردو به مقدار لازم
  • پیاز داغ به مقدار لازم

طرز تهیه کوفته سویا لذیذ

طرز تهیه کوفته سویا لذیذ

ابتدا قبل از تهیه کوفته باید لپه و لوبیا را جدا خیس کنید و هر یک ساعت آب لوبیا و لپه را عوض کنید. این کار را می توان از شب قبل انجام داد. سپس برنج را با یک و نیم لیوان آب در قابلمه ای بریزید و نصف قاشق مربا خوری نمک بی افزایید. صبر کنید تا آب برنج کشیده شود و حرارت باید ملایم باشد.

حالا لپه و لوبیا را در قابلمه های جدا بگذارید بپزند و بعد از پختن لوبیا، لوبیا را با استفاده از گوشت کوب کاملا له کنید. حالا باید به سراغ سویا، برای این منظور سویا را جداگانه چرخ کنید تا له شود. حالا برنج، لپه، پیاز رنده شده، سبزی خشک، آرد و سویا در کاسه ای بریزید و بعد به خوبی با دست ورز دهید.

در این مرحله مقداری از مواد کوفته را با دست جداکنید و گرد نمایید. سپس با دست کوفته را مقداری گود کنید و مواد میانی را به اندازه دلخواه درون کوفته بگذارید و کوفته را ببندید. تمامی کوفته ها را به همین روش گرد کرده و مواد میانی را در کوفته ها قرار دهید.

کوفته ها را در مقداری روغن سرخ کنید و سپس به سراغ تهیه سس مخصوص کوفته ها بروید. برای تهیه سس پیاز داغ، گوجه رنده شده و رب را درون ماهی تابه ای بریزید و برروی حرارت قرار دهید. زمانی که آب گوجه از بین رفت، زعفران دم کرده را به همراه سبزی خشک  و آب به قابلمه بی افزایید.

در مرحله آخر در تابه را بگذارید و صبر کنید آب به جوش بی آید بهتر است مقدار زیادی آب اضافه نکنید تا سس مقداری غلیظ باشد. کوفته ها را به مدت 45 دقیقه درون سس بگذارید و دوباره درب ماهی تابه را بگذارید تا به خوبی پخته شود و جا بی افتد. پس از گذشت 45 دقیقه می توان کوفته ها را سرو کرد. نوش جان.

کوفته سویا متفاوت

این کوفته های خوشمزه را می توان با استفاده از نان و یا حتی برنج سرو کرد که بستگی به سلیقه شما دارد. برای مشاهده و تهیه انواع کوفته های خوشمزه و لذیذ بر روی لینک قرار گرفته شده در مطلب کلیک نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان