ماهان شبکه ایرانیان

فراجا : به ازای هر دو ایرانی یک وسیله نقلیه شخصی داریم/ تا سه سال آینده ترافیک در کلانشهرها و جاده‌ها با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد

رییس پلیس راهور فراجا با انتقاد از اجرا نشدن طرح اسقاط خودروهای فرسوده، گفت: با روند کنونی تا سه سال آینده ترافیک در کلانشهرها و جاده‌ها با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد.

رئیس پلیس راهور فراجا از اجرای طرح‌ها و ارائه خدمات جدید از سوی این پلیس خبر داد و گفت که طرح شماره‌گذاری خودرو در مقابل در منزل و ارائه گواهینامه یک روزه موتورسیکلت اجرایی شد.
 
به گزارش ایسنا، سردار سید کمال هادیانفر در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در شهرک آزمایش برگزار شد، گفت: در کشورمان 293 هزار کیلومتر راه وجود دارد که 26 هزار کیلومتر آن جزو راه‌های اصلی است. همچنین 1440 شهر داریم که پلیس راهور در تمامی این موارد مسئولیت تامین نظم ترافیکی را برعهده دارد.
 
هادیانفر با بیان اینکه سال گذشته 35 میلیارد تردد در شهرها و 6.8میلیارد تردد در جاده‌های کشور به ثبت رسیده است، گفت: این ترددها ازسوی 39 میلیون وسیله نقلیه سبک و سنگین که در کشور موجود است، انجام شده است.
 

ایجاد گواهینامه دو زبانه

 
وی از صدور گواهینامه دو زبانه رانندگی برای متقاضیان خبر داد و گفت:  براساس کنوانسیون ژنو گواهینامه رانندگی رانندگی کشورمان در 72 کشور دیگر معتبر است و در مورد پذیرش گواهینامه در 13 کشور نیز درحال رایزنی و پیگیری هستیم. در همین راستا نیز تصمیم گرفتیم تا برای متقاضیان گواهینامه دو زبانه صادر کنیم. الزامی در دریافت کواهینامه دو زبانه وجود ندارد و به زودی سامانه درخواست آن فعال می‌شود.
 

تغییر رنگ گواهینامه‌های رانندگی

 
رئیس پلیس راهور فراجا همچنین از اجرای طرح رنگ‌بندی گواهینامه‌ها خبر داد و گفت: گواهینامه سفید برای رانندگان خوب، گواهبنامه نقره‌ای برای رانندگان خیلی خوب و گواهینامه طلایی برای رانندگان عالی صادر می‌شود. البته ابن طرح فقط در رنگ‌بندی خلاصه نمی‌شود و یکسری تسهیلات نیز برای این رانندگان در نظر گرفته خواهد شد که از جمله آن می‌توان تخفیف در جرایم قبلی و ... اشاره کرد که البته نیازمند تصویب مجلس است.
 
وی از اجرای طرح شماره‌گذاری خودرو در مقابل در منازل خبر داد و گفت: این طرح به شکل آزمایشی در تهران اجرا می‌شود و بعد از آن به شکل سراسری اجرا شده و خدمات تعویض پلاک در محل نیز انجام خواهد شد.
 
به گفته وی در این طرح که به صورت آزمایشی از تهران آغاز می شود ون‌های پلیس راهور برای فرایند تعویض پلاک به در منزل متقاضیان مراجعه می‌کنند و متقاضیان با مراجعه به سامانه سخا اقدام به ثبت اطلاعات و درخواست خدمت می‌کنند و پس از آن تیم پلیس راهور برای انجام  تعویض پلاک خودرو به در منزل فرد مراجعه و کلیه خدمات درهمان مکان ارائه می‌شود.
 

6.5 میلیون راکب موتورسیکلت فاقد گواهینامه رانندگی

 
رئیس پلیس راهور فراجا درباره اجرای طرح گواهینامه یک روزه موتورسیکلت نیز گفت: طبق آمارهای ما حدود 6.5 میلیون نفر از راکبان موتورسیکلت فاقد گواهینامه رانندگی هستند که خب این افراد باید گواهینامه رانندگی خود را دریافت کنند. با بررسی متوجه شدیم 85 درصد افرادی که از موتورسیکلت استفاده می‌کنند، از این وسیله برای امرار معاش ‌و گذران زندگی استفاده می‌کنند. از طرفی شرکت در کلاس‌های آموزشی هم برای موتورسیکلت‌سواران زمان‌بر ‌و هزینه‌بر است به طوریکه هزینه صدور گواهینامه موتورسیکلت در آموزشگاه حدود یک میلیون و 700 هزار تومان است.
 
وی ادامه داد: ما طرح گواهینامه یک روزه را برای متقاضیان و مالکان موتورسیکلت اجرا کردیم در این طرح تقریبا یک سوم هزینه آموزشگاه‌ها دریافت می‌شود و فرآیند صدور گواهینامه یک روزه انجام می‌شود. این طرح در 58 شهر از 15 استان کشور اجرایی شده و به زودی در سراسر کشور نیز ارائه می‌شود.
 
رییس پلیس راهور فراجا با اشاره به آمار اعلام شده از سوی سازمان پزشک قانونی گفت: 8.3 درصد افزایش جانباختگان تصادفات را در شش ماهه امسال نسبت به سال 1401 داشته‌ایم‌.
 

به ازای هر ایرانی دو وسیله نقلیه شخصی داریم

 
هادیانفر به عملکرد و اقدامات انجام شده برای طرح‌های ترخیص موتورسیکلت‌های رسوبی و خالی شدن پارکینگ‌ها نیز اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر تنها 270 هزار موتورسیکلت که قابلیت ترخیص ندارند و فرسوده هستند همچنان در پارکینگ‌های کشورند که این موتورسیکلت‌ها باید اسقاط شود؛ چرا که دیگر مالکان هم تمایلی برای ترخیص این وسایل نقلیه ندارند.من از دستگاه قضایی درخواست می‌کنم که در این خصوص با پلیس همکاری کند.
 
رییس پلیس راهور فراجا با انتقاد از اجرا نشدن طرح اسقاط خودروهای فرسوده، گفت: با روند کنونی تا سه سال آینده ترافیک در کلانشهرها و جاده‌ها با مشکلات زیادی مواجه خواهد شد.
 
هادیانفر با اشاره به اینکه به ازای هر ایرانی دو وسیله نقلیه شخصی داریم، گفت: اکنون بیش از ظرفیت کشور خودرو داریم. سوال اینجا که باید بپرسیم سرانه وسایل نقلیه عمومی به ازای هر ایرانی چقدر است؟
 
هادیانفر با اشاره به طرح جدید واردات خودرو و فقدان سرانه برای تولید خودرو داخلی گفت: متاسفانه هیچ خروجی برای خودروهای فرسوده و اسقاطی وجود ندارد و با این روند شرایط ترافیکی بحرانی را خواهیم داشت و در حوزه آلودگی هوا هم با مشکلاتی مواجه خواهیم شد، الان یک نیسان با 70 سال سن هم می‌تواند به شرط داشتن گواهی معاینه فنی پلاک دریافت کند. ما از دولت خواستیم که سن فرسودگی خودرو را اجرایی کند و موافقت‌هایی هم صورت گرفته است. اما بهتر است سن فرسودگی به قانون تبدیل شود تا دیگر امکان لغو آن وجود نداشته باشد.
 
وی همچنین از صدور 24 میلیون برگ جریمه برای معاینه فنی در سال گذشته خبر داد و گفت:‌پلیس به وظیفه خود و آنچه که قانون در این خصوص برایش تعیین کرده عمل می‌کند، اما باید زیرساخت‌ها نیز اصلاح شود. این 24 میلیون جریمه هم برای موتور سیکلت و هم برای خودرو است.
 
رئیس پلیس راهور فراجا در باره تغییر در کیفیت خودروهای تولید داخل نیز اظهارکرد:‌حتی یک پیچ نیز در این خصوص تغییر نکرده است و همین واکنش را از من داشته باشید. ما جلسات متعددی در این خصوص داشتیم.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان