ماهان شبکه ایرانیان

کوکو مرغ و لپه، یک غذای سبک برای افطار ماه رمضان

سینه مرغ، لپه و پیاز را با هم کامل میکس کرده یا از چرخ گوشت رد کنید. ترخان، عصاره مرغ، نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه را به مواد اضافه کنید.

سرویس سبک زندگی فردا: کوکو یکی از غذاهای سبکی است که برای وعده افطار ماه رمضان بسیار مناسب است. این بار به جای کوکو‌های همیشگی، کوکو مرغ و لپه درست کنید. در ادامه این مطلب را به نقل از سیمرغ بخوانید.
 
کوکو مرغ و لپه
 
کوکو مرغ و لپه، یک کوکو عالی برای افطار ماه رمضان 
 
مواد لازم برای تهیه کوکو مرغ و لپه برای شش تا هشت نفر

سینه مرغ: 500 گرم
لپه پخته شده: یک پیمانه
تخم مرغ: دو تا سه عدد
پیاز رنده شده: یک عدد
ترخان خرد شده: یک پیمانه
عصاره مرغ: یک عدد
دارچین: نصف قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه کوکو مرغ و لپه برای افطار ماه رمضان

سینه مرغ، لپه و پیاز را با هم کامل میکس کرده یا از چرخ گوشت رد کنید.

ترخان، عصاره مرغ، نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه را به مواد اضافه کنید.

مواد را با هم کاملا ورز داده، سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه می‌کنیم تا مواد شامی کاملا چسبندگی پیدا کند.

شامی‌ها را درون روغن سرخ کنید.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان