ماهان شبکه ایرانیان

تقلب وان پلاس و میزو در نتایج بنچمارک های Antutu و Geekbench

با استناد بر گفته های Geekbench و XDA کمپانی های تولید کننده موبایل وان پلاس و میزو به دستکاری نتایج بنچمارک انجام شده روی برخی از تلفن های همراهشان متهم شدند. بر این اساس کارایی دو تلفن همراه وان پلاس ۳T و میزو Pro ۶ به هنگام اجرای اپلیکیشن های گرفتن بنچمارک تغییر کرده که در نتیجه آن اعداد و ارقام بهتری را از خود نشان می دهند.

تقلب وان پلاس و میزو در نتایج بنچمارک های Antutu و Geekbench

با استناد بر گفته های Geekbench و XDA کمپانی های تولید کننده موبایل وان پلاس و میزو به دستکاری نتایج بنچمارک انجام شده روی برخی از تلفن های همراهشان متهم شدند. بر این اساس کارایی دو تلفن همراه وان پلاس 3T و میزو Pro 6 به هنگام اجرای اپلیکیشن های گرفتن بنچمارک تغییر کرده که در نتیجه آن اعداد و ارقام بهتری را از خود نشان می دهند.

آنگونه که مشخص است پردازنده اسمارت فون های مورد اشاره به هنگام اجرای برنامه های Antutu و Geekbench با کلاک بالاتری شروع به کار می کنند و نتایج بنچمارک را به صورت ساختگی بالاتر نشان خواهند داد.

گفتنی است این نخستین بار نیست که شرکت ها اقدام به دستکاری نتایج بنچمارک ها می کنند. در سال 2014 سامسونگ از انویدیا به دلیل نقض پتنت و همچنین ارائه نتایج تقلبی به دادگاه شکایت کرد. این در حالی بود که پیش از آن، سامسونگ به بهبود غیرمنطقی اعداد و ارقام گلکسی S4 متهم شده بود.

کمپانی وان پلاس در بیانیه ای گفت:

به دلیل آنکه افراد با تجربه کاربری بهتری در اپلیکیشن ها و بازی های سنگین مواجه شوند، یک سری از مکانیسم ها را در نسخه های اندروید نوقا به کار گرفتیم که به پردازنده دستور می داد با سرعت بالاتری کار کند. این مکانیسم در نسخه های بعدی OxygenOS وان پلاس 3 و وان پلاس 3T برای اپلیکیشن های بنچمارک گیری حضور نخواهد داشت.

در اینجا با در نظر گرفتن نتایج به دست آمده از تست Antutu روی وان پلاس 3T که به طور میانگین رقمی بالغ بر 163000 را نشان می دهد، آیا این تلفن همراه لایق قرارگیری در صدر جدول قدرتمندترین گجت های آندرویدی است؟

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان