سس مایع غلیطی است که برای طعم دار کردن انواع غذاها و به عنوان چاشنی استفاده می شود. سس ها را در طعم های مختلف و متنوع با ظاهر های متفاوت تهیه می کنند. سس ایتالیایی یکی از سس های محبوب در بین مردم ایتالیا بوده که از این سس برای انواع غذاها استفاده می شود. سس ایتالیایی یکی از سس های گیاهی بوده که طرز تهیه آن را به صورت رستورانی و حرفه ای در این مطلب قرار داده ایم.
سس چانتی و سس سچوان دوتا از سس های متفاوت و بسیار خوش طعم هستند که برای طعم دار کردن انواع غذاعای مختلف مانند سیب زمینی سرخ کرده استفاده کرد. برای تهیه و سرو این دو سس کافی است تا بر روی لینک قرار گرفته کلیک نمایید. سس یکی از چاشنی هایی می باشد که بیشتر مردم برای انواع غذاها از ان استفاده می کنند و سس ها را به راحتی و در مدت زمان زیر 5 دقیقه می توان در خانه تهیه و نگهداری کرد. این مقدار مواد اولیه قرار گرفته شده در مطلب مناسب 6 الی 7 نفر می باشد.
مواد لازم
- سرکه سفید 2 قاشق غذا خوری
- سس مایونز 2 قاشق غذا خوری
- عسل 1 قاشق چای خوری
- سس خردل 1 قاشق چای خوری
- سیر له شده 2 قاشق چای خوری
- ریحان خشک شده 1 قاشق چای خوری
- پونه کوهی نصف قاشق چای خوری
- پنیر پارمزان 1/4 فنجان
- روغن زیتون 2/3 فنجان
- نمک و فلفل آسیاب شده به مقدار لازم
طرز تهیه سس ایتالیایی محبوب
ابتدا برای تهیه سس باید تمام مواد اولیه یعنی سرکه سفید، سس مایونز، عسل، سس خردل، سیر له شده، ریحان خشک شده، پونه کوهی، پنیر پارمزان و روغن زیتون را در کاسه ای گود و مناسب بریزید. سپس با استفاده از همزن دستی به خوبی مخلوط کنید.
برای طعم دار کردن سس از نمک و فلفل استفاده کنید. بهتر است قبل از تهیه تمام مواد اولیه را ب مدت 10 الی 15 دقیقه درون یخچال قرار دهید و بعد سس را تهیه کنید. سس ایتالیایی شما حاضر است. این سس را می توان در یخچال با ظرفی درب دار به مدت چند روز استفاده کرد.
قبل از استفاده باید حداقل سس را به مدت 15 الی 20 دقیقه از یخچال بیرون بگذارید زیرا روغن زیتون مقداری سفت می شود وقتی که در یخچال است. اگر می خواهید انواع سس ها را به راحتی، طعم های مختلف و در مدت زمان کمی تهیه کنید کافی است تا بر روی لینک قرار گرفته شده در مطلب کلیک نمایید.