ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سس تاهینی لبنانی با طعم به یاد ماندنی

طرز تهیه سس تاهینی لبنانی که یک رسپی ساده و کاربردی داشته در این بخش قرار داده شده که می توانید این سس را تهیه کرده و در کنار انواع غذاها داشته باشید.

طرز تهیه سس تاهینی لبنانی با طعم به یاد ماندنی

یکی از سس های کاربردی فوق العاده که مقوی بوده و برای افراد ورزشکار نیز گزینه مناسبی است. طرز تهیه سس تاهینی لبنانی با یک رسپی ساده و کاربردی در این بخش قرار داده شده که با طعم و مزه آن آشنا می شوید.

تهیه انواعی از سس های خانگی با طعم و مزه ویژه در این بخش قرار داده شده که شما علاقه مندان می توانید نحوه تهیه این نوع سس را مطالعه کنید. طرز تهیه سس ایتالیایی و سس سیب با طعم و مزه فوق العاده در این بخش قرار داده شده است.

رسپی سس تاهینی

مواد اولیه:

  • ارده: 1 پیمانه
  • فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک دریایی: 1/2 قاشق چای خوری
  • ابلیمو: 4 قاشق سوپ خوری
  • آب سرد: 1/2 پیمانه
  • روغن زیتون: 4 قاشق سوپ خوری
  • جعفری تازه: به میزان لازم

طرز تهیه سس تاهینی لبنانی:

ابتدا باید ارده را به همراه کمی فلفل و نمک درون مخلوط کن بریزید‌. دستگاه را روشن کرده خوب مخلوط نمایید تا یک ماده یکدست داشته باشید. در چند مرحله و کم کم باید آب را به مواد اضافه کنید.

مقداری روغن زیتون و آب لیمو را اضافه کرده و مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید. در انتهای تهیه این سس نیز می توانید مقداری جعفری خرد شده و زیره اضافه نمایید.

طعم سس تاهینی

بعد از اینکه سس شما کرمی شکل شد، سس را باید درون یک شیشه ای سرو کنید. بعد از خنک شدن می توانید سس را درون یخچال گذاشته و به صورت طولانی مدت آن را استفاده کنید. در این بخش یک دستور ساده از طرز تهیه سس تاهینی لبنانی را مطالعه کردید که یک دستور ساده و کاربردی دارد.

سس تاهینی سبز یا لبنانی:

این سس طعم و مزه فوق العاده ای داشته و می توانید در کنار انواع غذای فست فودی نیز داشته باشید. در ادامه با طرز تهیه این سس ویژه آشنا می شوید.

مواد اولیه:

  • جعفری تازه: 1 دسته
  • گشنیز تازه: 1 دسته
  • لیموی تازه: 1 عدد
  • ارده: 1/4 لیوان
  • عسل: 2 قاشق چای خوری
  • پود فلفل سیاه: 1/2 قاشق چای خوری
  • آب سرد: 1 لیوان
  • روغن زیتون: 1/2 لیوان
  • نمک: 1/2 قاشق چای خوری
  • سیر: 5 حبه

طرز تهیه سس تاهینی لبنانی

رسپی سس تاهینی لبنانی:

این سس طعم خوبی دارد و می توانید در کنار انواع غذاها داشته باشید. ابتدا باید سبزی ها را شسته و زمان دهید تا آب اضافی آن خارج شود. در ادامه سبزی را به صورت ساطوری خرد کنید.

در ادامه نیز باید سبزی ها را درون مخلوط کن ریخته و زمان دهید تا به خوبی خرد شده و به صورت پوره درآید. به مواد پوره باید کمی آب لیمو اضافه کنید. سیر را ادامه پوست کنده و به مواد خود اضافه نمایید.

فلفل سیاه، نمک، آب سرد، ارده و کمی عسل را اضافه کرده و به خوبی مجدد ترکیب کنید. کم کم باید به این مواد آب سرد اضافه نمایید. بعد از اینکه مواد شما به خوبی یکدست شد، می توانید آن را درون شیشه ای ریخته و درون یخچال بگذارید. این سس را می توانید با افزودن ادویه و چاشنی های دلخواه نیز خوشمزه تر کنید و از طعم و عطر آن نهایت لذت را ببرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان