طرز تهیه سس فلفل دلمه ای با دو طعم مختلف

در این مطلبی که پیش رو توفیق همراهی با شما را داریم، قرار است طرز تهیه سس فلفل دلمه ای به دو روش منحصر به فرد را آموزش بدهیم، پس دعوت می کنیم آن را از دست ندهید.

طرز تهیه سس فلفل دلمه ای با دو طعم مختلف

سس فلفل دلمه ای از سس های خیلی خوشمزه و تند است که می توانید از آن در پخت و درست کردن انواع غذاها، ساندویچ ها و یا حتی گونه ای دیپ جهت سوخاری ها به کار ببرید. این سس از ترکیب فلفل دلمه ای قرمز، گوجه فرنگی و فلفل تند تهیه می گردد. در این مطلب طرز تهیه سس فلفل دلمه ای به دو روش متفاوت آموزش می دهیم.

سس ها چاشنی های خوشمزه ای هستند که تنوع بالایی دارند، همه سس ها چه سس مایونز، سس خیارشور، سس کچاپ و … هدفشان بهتر کردن طعم غذا و دلچسب تر نمودن آن و در نتیجه افزایش اشتها شما می باشد. چاشنی ها علاوه بر اینکه غذا را خوش طعم تر می کنند در هضم بهتر آن نیز نقش دارند.

طرز تهیه سس فلفل دلمه ای به دو روش منحصر به فرد

مواد لازم

  • 6 حبه سیر
  • نیم کیلو فلفل دلمه ای قرمز
  • دو عدد فلفل تند
  • 6 عدد گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • یک دوم پیمانه روغن زیتون
  • دو پیمانه سرکه
  • یک قاشق غذاخوری سبزی جعفری خرد شده (به شکل ساطوری)
  • اندازه نیاز ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک

طرز تهیه سس فلفل دلمه ای و سرکه و گوجه فرنگی با طعمی دلچسب

در مرحله اول متعلق به شستن فلفل دلمه ای ها است، آنها را از میان برش زده و به دو بخش تقسیم نمایید، دانه های فلفل دلمه ای را جدا کرده و بیرون بیاورید. پوست سیرها را گرفته و فلفل تندها را هم شسته و در نهایت گوجه فرنگی ها را هم پس از شستشو خرد نمایید.

حالا در این مرحله فلفل دلمه ای را با فلفل تند و سیر و نیز گوجه فرنگی های خرد کرده و مقداری سبزی جعفری درون قابلمه ای بریزید و دو پیمانه آب، سرکه، رب گوجه فرنگی، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک را به آن بیفزایید و بر روی شعله متوسط بگذارید تا دستکم یکساعت به خوبی پخته شده و تمامی مواد با یکدیگر نرم و ترکیب گردند.

سپس پس از پخته شدن تمامی مواد، آنها را درون مخلوط کن و یا میکسر بریزید و با استفاده از گوشتکوب برقی به خوبی نرم و یکنواخت نمایید. پوره سس را مجددا درون قابلمه ای بریزید، روغن زیتون و در صورت لزوم مقداری سرکه افزوده و قرار دهید تا سس به خوبی پخته گردد. هر از چند وقت سس را بهم زده و وقتی به طور کامل قوام یافت و آب آن خشک گردید، سس را از روی شعله کنار بگذارید و پس از خنک گردیدن درون شیشه ریخته و درب آن را محکم کنید.

درون قابلمه ای مقداری آب بریزید و شیشه های حاوی سس را در آن قرار دهید، به مدت ده دقیقه برای جوشیدن زمان نیاز است و پس از این مدت شیشه ها را از آب خارج سازید تا هم دمای اتاق گردد و در نهایت درون یخچال بگذارید. این کارها برای طولانی تر شدن عمر ماندگاری آن می باشد.

نکته : بسته به دلخواه خود اندازه فلفل قابل تغییر می باشد، همچنین میزان ادویه ها نیز قابل تغییر و کم و زیاد شدن می باشد.

فلفل دلمه ای دارای خواص ارزشمند و رنگ های زیبا و اشتهابرانگیز متعددی است که از آن برای تهیه ترشی ها، سالادها، کباب ها و غذاها و حتی سس ها تهیه می شود. از جمله آن سس فلفل دلمه ای است که برای آن نیز از روش های مختلفی بهره گرفته می گردد. در بالاتر یک روش برای طرز تهیه سس فلفل دلمه ای را آموزش دادیم؛ در ادامه روش دوم دستور تهیه سس فلفل دلمه ای را به قلم می کشیم. در این روش فلفل دلمه ای کباب و یا رست می گردند.

دستور تهیه سس فلفل دلمه ای

مواد لازم

  • 450 گرم خامه ترش
  • یک دوم پیمانه فلفل دلمه ای قرمز که باید کباب شوند
  • یک قاشق چایخوری پیاز خشک و خرد کرده
  • یک قاشق چایخوری آبلیمو
  • یک دوم قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری نمک ادویه دار
  • اندازه نیاز و دلخواه فلفل سیاه

طرز تهیه سس فلفل دلمه ای کبابی خوشمزه

همه مواد لازم نام برده را درون دستگاه غذاساز و یا مخلوط کن بریزید و بگذارید تا ترکیب و نرم گردند. سپس پوره به دست آمده را درون ظرفی بریزید و دستکم برای 1 ساعت در یخچال قرار دهید، بعد همراه سبزیجات مورد علاقه خود میل نمایید.

آموزش روش تهیه سس فلفل دلمه ای

در این مطلب آموزش آشپزی شما را با طرز تهیه سس فلفل دلمه ای با طعمی عالی آشنا کردیم، امیدواریم مورد توجه تان واقع شده باشد و بتواند شما را در تهیه یک سس عالی و دلچسب یاری نماید. همچنین در صورت تمایل برای آشنایی با دستور تهیه انواع سس می توانید به لینک مراجعه کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر