طرز تهیه مربای سیب زعفرانی با طعم عالی

همانطور که می دانید مربا دارای انواع مختلفی است که مربای سیب یکی از مرباهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است به همین خاطر، در این مقاله طرز تهیه مربای سیب زعفرنی را در اختیارتان خواهیم گذاشت.

طرز تهیه مربای سیب زعفرانی با طعم عالی

یکی از پرمصرف ترین مربا که در هر قصلی نیز می توانید آن را تهیه کنید مربای سیب می باشد که یکی از خوش طعم ترین مربا ها می باشد بنابراین، اگر شما نیز تمایل به آشنایی با طرز تهیه مربای سیب زعفرانی دارید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.

دستور پخت مربای سیب زعفرانی

آشنایی با طرز تهیه مربای سیب زعفرانی

نحوه تهیه مربای سیب مانند مربای گیلاس و مربای آلبالو و مربای هویچ بسیار ساده می باشد و به مهارت آشپزی نیاز ندارد و در کمترین زمان می توانید این مربای خوشمزه را تهیه کنید که در ادامه مطلب شما عزیزان را با دستور تهیه مربای سیب زعفران آشنا خواهیم کرد.

مواد لازم :

  • سیب زرد یا قرمز پوست گرفته : یک کیلو
  • شکر : یک کیلو
  • آب : سه لیوان
  • آب لیمو : سه قاشق غذا خوری
  • وانیل : یک دوم قاشق چای خوری
  • هل ساییده شده : سه عدد
  • گلاب : سه قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده : دو قاشق غذا خوری

نحوه تهیه :

در نحوه تهیه مربای سیب زعفرانی ابتدا سیب ها را شسته و پوست گرفته و بعد از جدا کردن هسته، آن ها را به قطعات دلخواه تقسیم نمایید.

حالا سیب ها را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به آن ها دو قاشق مربا خوری آب لیمو و دو تا سه لیوان آب بیفزایید، انجام این کار از سیاه شدن و له شدن سیب ها در زمان پخت جلوگیری می کند.

در مرحله بعدی آب و شکر را داخل قابلمه دیگر ریخته و بر روی حرارت ملایم گذاشته تا جوش آید و شکر را داخل آب هم زده تا حل شود.

حالا سیب ها را آبکش کرده اما نشورید و بعد سیب ها را به ترکیب آب و شکر حوش آمده بیفزایید و اجازه دهید بر روی حرارت ملایم سیب ها پخته شوند و شهد مربا به غلظت مورد نظر برسد.

در نیم ساعت پایانی پخت به مربا یک قاشق غذا خوری آب لیمو، گلاب، زعفران، هل و وانیل بیفزایید و بعد از سرد شدن مربا آن ها را داخل شیشه ریخته و در یخچال نگهداری نمایید، نوش جان.

نحوه تهیه مربای سیب زعفرانی

نکات پایانی

1. در زمان پخت مربا به منظور شفاف، طلایی و خوش رنگ شدن مربا درب قابلمه را در زمان پخت نگذاید.

2. زمانی که سیب ها به حدی رسیدند که برای یک مربای جاافتاد و نرم آماده بودن حرارت را خاموش نمایید

3. گر تمایل دارید یک مربای سیب قرمز و خوش رنگ داشته باشید در زمان پخت مربا درب قابلمه را نیم باز بگذارید.

4. بعد از خنک شدن مربا، از ظرف شیشه ای تمیز، خشک و بدون بو استفاده نمایید و درب شیشه را محکم کنید.

شما همراهان عزیز در صورت تمایل با کلیک بر روی انواع مربا می توانید با دستور تهیه دیگر مربا ها آشنا شوید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان