کیک های خانگی به دلیل طعم و مزه متنوع و همچنین سلامتی که داشته محبوبیت زیادی دارد. شما می توانید در این بخش با طرز تهیه کیک مکرون نارگیلی آشنا شوید.
برای داشتن انواع از کیک های خانگی و شیرینی های متنوع می توانید در آرگا همراه ما باشید. طرز تهیه کیک ابری و کیک خیس با دستور ساده را در این بخش مطالعه می کنید.
![مواد لازم کیک مکرون](/Upload/Public/Content/Images/1403/04/03/2043240168k.jpeg)
مواد اولیه:
- کره: 100 گرم
- وانیل: 1 چهارم قاشق چای خوری
- بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
- شیر: 1 پیمانه
- شکر: 60 گرم
- زرده تخم مرغ: 3 عدد
- آرد: 120 گرم
مواد لایه نارگیلی:
- پودر نارگیل چرب: 110 گرم
- سفیده تخم مرغ: 3 عدد
- شکر: 60 گرم
![طرز تهیه کیک مکرون](/Upload/Public/Content/Images/1403/04/03/2043240184t.jpeg)
طرز تهیه کیک مکرون نارگیلی:
آماده سازی این کیک در مدت زمان کمی انجام شده و می توانید یک کیک متنوع برای پذیرایی در مجالس خود داشته باشید برای داشتن این کیک باید ابتدا قالب کمربندی را آماده کرده و از قالب گرد استفاده نمایید. بهتر است از قالب های 20 سانتی استفاده کرده که قطر مناسبی دارد.
کف قالب را با استفاده از روغن کمی چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. ابتدا لایه اولی کیک را آماده کرده برای این کار باید ابتدا آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کرده و چند مرتبه الک کنید. کره را در دمای محیط قرار داده تا به خوبی باز شده و نرم شود.
در مرحله بعدی باید مقداری شکر را افزوده و ترکیب کنید. با همزن مواد را ترکیب کرده و هم بزنید تا یکدست شده و بعد زرده تخم مرغ را نیز به مواد افزوده و با همزن به آرامی ترکیب کرده تا کمی کرمی شود.
وانیل را با مواد ترکیب کرده تا عطردار شود. پنج دقیقه مواد را هم زده و ترکیب کرده تا بوی عطر وانیل بلند شود. در زمان هم زدن باید دستگاه را چند بار خاموش کرده که مواد به خوبی درگیری شود.
![روش تهیه کیک مکرون](/Upload/Public/Content/Images/1403/04/03/2043240215y.jpeg)
بعد از اینکه مواد درگیری شد و به خوبی با یکدیگر ترکیب شدند، باید شیر را در چند مرحله اضافه کرده و مجدد مواد را ترکیب کرده که یکدست شده و آماده شود. در آخر نیز مخلوط آرد و بکینگ پودر را افزوده و با لیسک به آرامی ترکیب نمایید.
در اینمرحله از طرز تهیه کیک مکرون مایه یکدست شده را درون قالب ریخته و سطح آن را به خوبی صاف نمایید. بعد از اینکه سطح مایه کیک صاف شد و با قاشق مرتب شد، باید لایه نارگیلی آن را اضافه کنید.
برای آماده کردن این لایه نارگیلی باید سفیده های تخم مرغ را درون ظرفی ریخته و با استفاده از همزن تند ترکیب کنید. مواد را با دور تند همزن به خوبی ترکیب کرده تا پف کند. شکر را در این مرحله اضافه کرده و هم زده تا به ظرف بچسبد.
پودر نارگیل چرب شده را افزوده و به آرامی با استفاده از لیسک هم زده و ترکیب کنید. مواد آماده شده را درون قیف ریخته و روی سطح مواد کیک ریخته و پهن نمایید. کیک را درون فر قرار داده و بعد از اینکه روی سطح آن طلایی شد، از فر خارج کرده و نوش جان کنید.