ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک مکرون نارگیلی با طعم عالی

برای داشتن یک کیک ویژه خانگی و خوشمزه می توانید در این بخش با طرز تهیه کیک مکرون خانگی آشنا شوید. این کیک طعم فوق العاده ای دارد و برای پذیرایی در مهمانی ها مناسب است.

طرز تهیه کیک مکرون نارگیلی با طعم عالی

کیک های خانگی به دلیل طعم و مزه متنوع و همچنین سلامتی که داشته محبوبیت زیادی دارد. شما می‌ توانید در این بخش با طرز تهیه کیک مکرون نارگیلی آشنا شوید.

برای داشتن انواع از کیک‌ های خانگی و شیرینی‌ های متنوع می‌ توانید در آرگا همراه ما باشید. طرز تهیه کیک ابری و کیک خیس با دستور ساده را در این بخش مطالعه می کنید.

مواد لازم کیک مکرون

مواد اولیه:

  • کره: 100 گرم
  • وانیل: 1 چهارم قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • شیر: 1 پیمانه
  • شکر: 60 گرم
  • زرده تخم مرغ: 3 عدد
  • آرد: 120 گرم

مواد لایه نارگیلی:

  • پودر نارگیل چرب: 110 گرم
  • سفیده تخم مرغ: 3 عدد
  • شکر: 60 گرم

طرز تهیه کیک مکرون

طرز تهیه کیک مکرون نارگیلی:

آماده سازی این کیک در مدت زمان کمی انجام شده و می توانید یک کیک متنوع برای پذیرایی در مجالس خود داشته باشید برای داشتن این کیک باید ابتدا قالب کمربندی را آماده کرده و از قالب گرد استفاده نمایید. بهتر است از قالب های 20 سانتی استفاده کرده که قطر مناسبی دارد.

کف قالب را با استفاده از روغن کمی چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. ابتدا لایه اولی کیک را آماده کرده برای این کار باید ابتدا آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کرده و چند مرتبه الک کنید‌. کره را در دمای محیط قرار داده تا به خوبی باز شده و نرم شود.

در مرحله بعدی باید مقداری شکر را افزوده و ترکیب کنید. با همزن مواد را ترکیب کرده و هم بزنید تا یکدست شده و بعد زرده تخم مرغ را نیز به مواد افزوده و با همزن به آرامی ترکیب کرده تا کمی کرمی شود.

وانیل را با مواد ترکیب کرده تا عطردار شود. پنج دقیقه مواد را هم زده و ترکیب کرده تا بوی عطر وانیل بلند شود. در زمان هم زدن باید دستگاه را چند بار خاموش کرده که مواد به خوبی درگیری شود.

روش تهیه کیک مکرون

بعد از اینکه مواد درگیری شد و به خوبی با یکدیگر ترکیب شدند، باید شیر را در چند مرحله اضافه کرده و مجدد مواد را ترکیب کرده که یکدست شده و آماده شود. در آخر نیز مخلوط آرد و بکینگ پودر را افزوده و با لیسک به آرامی ترکیب نمایید.

در این‌مرحله از طرز تهیه کیک مکرون مایه یکدست شده را درون قالب ریخته و سطح آن را به خوبی صاف نمایید. بعد از اینکه سطح مایه کیک صاف شد و با قاشق مرتب شد، باید لایه نارگیلی آن را اضافه کنید‌.

برای آماده کردن این لایه نارگیلی باید سفیده های تخم مرغ را درون ظرفی ریخته و با استفاده از همزن تند ترکیب کنید. مواد را با دور تند همزن به خوبی ترکیب کرده تا پف کند. شکر را در این مرحله اضافه کرده و هم زده تا به ظرف بچسبد.

پودر نارگیل چرب شده را افزوده و به آرامی با استفاده از لیسک هم زده و ترکیب کنید. مواد آماده شده را درون قیف ریخته و روی سطح مواد کیک ریخته و پهن نمایید. کیک را درون فر قرار داده و بعد از اینکه روی سطح آن طلایی شد، از فر خارج کرده و نوش جان کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان