کوفته مرغ و زرشک یک غذای مجلسی، ساده و شیک می باشد. همانطور که از اسم این غذای سنتی مشخص است دو تا از اصلی ترین مواد ها برای تهیه این کوفته مرغ و زرشک می باشد. کوفته مرغ به همراه انواع نان و برنج سرو می شود که کاملا بستگی به سلیقه شما دارد که چطور می خواهید غذا را سرو کنید. طرز تهیه کوفته مرغ و زرشک با روش مجلسی در این مطلب قرار گرفته شده است.
انواع کوفته ها را می توان به همراه پلو هایی مانند پلو پاکستانی، برنج در ماکروویو و دم پختک سیب زمینی سرو کرد. برای تهیه این پلو های لذیذ و متفاوت به همراه کوفته مرغ و زرشک بر روی لینک های قرار گرفته شده در مطلب کلیک نمایید. کنار این کوفته لذیذ و خوش طعم می توان از انواع مخلفات مانند زیتون و انواع سبزیجات استفاده کرد. تهیه سیب زمینی خلالی سرخ شده برای کنار کوفته مرغ دلخواه می باشد و می توان تهیه نکرد. در ادامه مطلب روشی ساده و اصلی را برای تهیه کوفته مرغ و زرشک مشاهده می کنید.
مواد لازم
- پیاز 2 عدد
- مرغ چرخ کرده 300 گرم
- آلو خورشتی 4 عدد
- زرشک 3 قاشق غذا خوری
- رب گوجه فرنگی 1 و نیم قاشق غذا خوری
- یودر سوخاری 2 قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده به مقدار لازم
- ترخون خشک به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- پاپریکا و پودر سیر به مقدار لازم
- پودر آویشن و زردچوبه
طرز تهیه کوفته مرغ با زرشک با روش مجلسی
ابتدا برای تهیه این کوفته مجلسی باید 1 عدد پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید. سپس پیاز را از صافی رد نمایید تا آب اضافه پیاز گرفته شوند. در ادامه کاسه ای مناسب بردارید و مرغ چرخ شده را به همراه پیاز در کاسه بریزید. حالا باید ادویه ها را بی افزایید.
پودر سوخاری را به همراه ترخون خشک، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن را به کاسه اضافه کنید. مواد را ورز دهید تا ادویه ها به خرد مرغ بروند. پس از اینکه مواد به خوبی مخلوط شدند مقدار کمی از مواد به ادازه یک گردو را بردارید و گرد کنید.
تمامی مواد را به صورت کوفته های کوچک در بی آورید و در ظرفی جدا گانه با فاصله بچینید. کوفته ها را دانه دانه داخل آرد بغلتانید و سپس در تابه ای با مقداری روغن تمام کوفته ها را سرخ کنید. یک عدد پیاز باقی مانده را به صورت نگینی خرد نمایید.
پیاز را درون قابلمه ای مناسب با مقداری روغن تفت دهید. حالا باید صبر کنید تا پیاز سبک و شیشه ای شود. سپس زردچوبه را به همراه رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه کنید. رت را تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود. حالا زعفران دم کرده شده را بی افزایید.
حالا مقدار بسیار کمی شکر و زرشک را هم به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید. سپس باید کوفته های سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا کوفته ها به خوبی جا بیفتند. پس از این که کوفته مرغ و زرشک جا افتاد می توانید در ظرف مورد نظر سرو کنید. نوش جان.