![](/Upload/Public/Content/Images/1396/04/02/1835590113.jpg)
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین قرائتی امروز اول تیرماه در گردهمایی مبلغان دفتر تبلیغات در تالار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با بیان اینکه تبلیغ قرآنی مهمترین رکن در تبلیغ دینی است بر ضرورت قرآن محوری در تبلیغ و منبر تاکید کرد.
وی افزود: باید بیشتر وقت منبر به قرآن اختصاص یابد و تاریخ و مباحث دیگر درکنار قرآن بیان شود زیرا منبری که قرآنی نباشد، خلا محتوایی دارد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه دین را نمیتوان با خواب و رویا به مردم تحویل داد اظهار کرد: منبری که از قرآن تهی باشد در واقع منبری بیجان، بیروح است زیرا قرآن منبع بیانتهای علوم است و حتی برای علومی مثل معماری حداقل 500 آیه و برای حقوق دو هزار و 700 آیه و برای پزشکی 400 آیه استخراج شده است.
تفسیر برای وزارتخانهها نوشته میشود
وی گفت: هر وزارتخانهای باید یک تفسیر برای خود داشته باشد و البته این کار در حال انجام است و البته این کار باید انجام شود تا مبانی قرآنی هر حوزهای مشخص شود.
قرائتی با بیان اینکه خداوند در قرآن راههای تبلیغ و تاثیر در ارتباط موثر را بیان کرده است تصریح کرد: در آیه واجب شدن روزه نیز این مطلب را به شکل عالی مشاهده میکنیم که به بهترین شکل مردم را آماده یک قرارداد میکند که گرچه سخت است ولی به بهترین شکل او را آماده میکند که مردم مهیا و مشتاق آن شوند.
هر طلبه یک دوره تفسیر بگذراند
وی گفت: طلاب باید هجرت کنند و هر کدام از آنها یک دور تفسیر قرآن را بگذرانند؛ قبلا تفسیر در حوزه جایی نداشت ولی امروز 200 درس تفسیر در حوزه وجود دارد که باید بیشتر شود.
قرائتی عنوان کرد: ما نیازمند آن هستیم که هر دو سال یک تفسیر تولید کنیم و نباید به تفسیر المیزان اکتفا کنیم؛ طلاب باید از کوتاهترین فرصتهای درسی استفاده کنند و باید این وقت را صرف قرآن و نهجالبلاغه کنیم.
ورود تفسیر به همه عرصهها
وی اظهار کرد: تفسیر باید در همه حوزهها وارد شود و اگر به درستی بتوانیم روش کلاسداری و ارایه مطالب را اجرا کنیم، همه جذب قرآن میشوند؛ مشکل ما این است که نمیتوانیم این معارف را به خوبی ارایه کنیم.
این استاد قرآن یادآور شد: طلاب باید در تبلیغ خود در کنار تفسیر به اعتقادات بپردازند و از پژوهشهای پوچ دوری کنند؛ باید دلایل رشد وهابیت را پیدا کنیم و شبهات آنان را به خوبی پاسخ دهیم.
وی گفت: طلابی که نمیخواهند فقیه شوند باید در عرصه قرآن وارد شوند و شب و روز خود را به تبلیغ و تدریس و ژرفاندیشی در قرآن بگذرانند و از این منبع عظیم جامعه را سیراب کنند.