طرز تهیه دامپلینگ کره ای با یک دستور ساده و آسان را در این بخش مطالعه می کنید. این غذای ویژه دستور ساده ای داشته و یکی از غذاهای محبوب کره ای بوده که با طرز تهیه آن در این بخش آشنا می شوید.
دستور پخت دامپلینگ کره ای:
این غذا نوعی دورچین با خمیری نازک بوده و مواد آن از گوشت و سبزیجات می باشد. یک غذای سالم و محبوب که این روزها در میان کشورهای دیگر هم محبوبیت دارد.
مواد اولیه:
- خمیر دورچین مندو: 80 عدد
- حبه سیر بزرگ: 4 عدد
- گوشت گوساله: 500 گرم
- زنجبیل: 1 قاشق چای خوری
- سس سویا: 1قاشق چای خوری
- روغن کنجد: 1 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری
- پیاز: 140 گرم
- کدو: 500 گرم
- نمک و روغن: به میزان لازم
- پیازچه: به میزان لازم
- نودل شفاف: 50 گرم
طرز تهیه دامپلینگ:
ابتدا باید گوشت ها را آماده کنید. این غذا با ترکیب گوشت فوق العاده خوشمزه و عالی است. تابه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن درون آن بریزید. گوشت چرخ شده را به آن اضافه کرده و زمان داده تا درون حرارت ملایم کمی پخته شود.
سیر خرد شده، سس سویا، زنجبیل، فلفل و مقداری نمک را به گوشت افزوده و آن را تفت دهید. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد، زیر حرارت را کم کرده و مقداری روغنکنجد به آن اضافه نمایید.
حالا گوشت تفت خورده را از روی حرارت بردارید و درون کاسه ای بزرگ بریزید. کدوهای خرد شده را به همراه نمک و مقداری پیازچه خرد شده به مواد خود اضافه کرده و کمی مواد را زیر و رو کنید.
مواد را ده دقیقه کنار گذاشته تا استراحت گرده و مواد به خوبی مزه دار شود. حالا زمان آماده سازی نودل ها و اضافه کرون مواد پیازچه می شود. قابلمه ای بزرگ را آب کرده و روی حرارت بگذارید. در ادامه نودل های نشاسته ای را به مدت 5 دقیقه درون آب ریخته و زمان دهید تا نرم شود.
نودل ها را زیر آب سرد آبکشی کرده و زمان دهید تا نشاسته اضافی آن خارج شود. آب نودل را دور نریزید تا در مراحل بعدی از آن استفاده کنید. نودل ها را روی تخته ریخته و با چاقو خرد نمایید. مواد نودل را با گوشت و پیازچه های خرد شده ترکیب کرده تا یکدست شود.
حالا نوبت به آماده سازی جوانه های لوبیا می رسد. آب نودل ها را روی حرارت گذاشته و بعد از جوشیدن، باید جوانه های لوبیا را درون آن بریزید. جوانه ها را زیر آب سرد شسته و با دست به خوبی آب اضافی آن را فشار دهید. جوانه ها را نیز با مواد ترکیب نمایید.
درون تابه ای روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. کدوهای رنده شده و پیازهای رنده شده که آب اضافی آن کشیده شده است را درون تابه بریزید. مواد توفو
آماده شده را درون پارچه ای نخی ریخته و و فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
مقداری ادویه و نمک به فیلینگ ها بزنید. حالا نوبت به پیچیدن مواد می رسد. مقداری از خمیر را برداشته و با مواد درون آن را پر کرده و بپیچید. مندوها را درون یخچال قرار داده و بعد از آن نوبت به سرخ کردن مندوها می رسد. می توانید به صورت بخارپز یا درون تابه ای رژیمی با حرارت ملایم این مندوها را بپزید.