ماهان شبکه ایرانیان

وبلاگ مشرق

اصرار دشمنان پزشکیان بر خاک‌سپاری وفاق/ این خودروهای گرانِ بی‌کیفیت!

یک نماینده مجلس گفته است: خودروهای ایرانی امنیت بالایی ندارند و قیمت آنها نیز بی دلیل بالاست.

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و اتفاقات کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. 7:30 هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

اصرار دشمنان پزشکیان بر خاک‌سپاری نعش وفاق

اصرار دشمنان پزشکیان بر خاک‌سپاری وفاق/ این خودروهای گرانِ بی‌کیفیت!

محمدرضا تاجیک، از چهره های تئوری پرداز جریان چپ طی یادداشتی در نقد وفاق دولت پزشکیان نوشته است: این‌روزها شاهد نوع و جنس و صورتی طنزآمیز و پارادوکسیکال از... حکایت دیرینۀ حذف و طرد خودی‌ها هستیم: حذف و طردی به‌نام «وفاق». داستان از این قرار است: روزی قدرت لاجرم بر این اندیشه شد که باید انشاء دیگری بنویسد و دیکتۀ دیگری بگوید، شاید آن روز تلخی که با او آشتی نیست به‌سر آید. لذا دروازه‌ای که نه، پنجره‌ای، با اسم رمز وفاق، به روی روز خوبتر گشوده شد. پنجره، اما چون پنجره بود و کوچک بود و باریک و نیمه‌باز، تنها عده‌ای خاص می‌توانستند از آن عبور کنند و در حریم همگنان پشت پنجره درآیند. مشکل زمانی افزون‌تر می‌شد که بر لبۀ پنجره عده‌ای به حفاظت و حراست و صیانت نشسته بودند تا آن‌کس را برای عبور و ورود یاری رسانند که شبیه آن «خودی» باشد که پرتره و تمثالش بر در و دیوار حریم قدرت نقش است: و زیرش با خط شکسته نوشته‌ شده: رجل‌هایی به‌نام کارشناس دیریست گم‌اند، با نگاه‌های خاکستری، با منش‌ها و مرام‌هایی به رنگ بی‌رنگی. هر کس دارد از آنان نشانی، ما را کند خبر. این هم نشان ما: از یک‌سو راستِ راست، از سوی دیگر، چپِ راست.

به گزارش انصاف نیوز، او می افزاید: داستان هم این‌طوری به‌سر می‌رسد که کلاغ وفاق هنوز به لانه‌اش نرسیده، تخم شقاق می‌کند و بسیاری از یاران غارِ (یا خودی‌های) دوران تنهایی و عزلت تازه-به-قدرت-رسیدگان، خود را تماشاگران منفعل تئاتر قدرتی می‌بینند که نقش‌ها را به مردمانی سپرده‌اند که به جای آنان پیروز شده‌اند، و با عجله، در حال به‌خاک‌سپاری نعش آن شهید عزیز، یعنی وفاق، هستند.

تاجیک همچنین نوشته است: هزاران راه نرفته و دشوار در پیش دارید، هر ره که می‌روید تاریک است و زیرش دام‌ها، و عبور از هر یک، جز به یاری انبوه یاران روزهای شب ممکن نمی‌گردد. شاید حکم عقل معطوف به بقاء در قدرت نیز، آن باشد که آب جوی وفاداری و مهربانی یاران را گل نکنید.[1]

*تاجیک مدعیست که وفاق پزشکیان یک طرح حاکمیتی بوده است که صرفا قصد داشته راست های راست و چپ های راست را به قدرت اجرایی برساند.

او در تحکیم تئوری برساخته خود نیز وفاق را به سخره ی شقاق می گیرد و پزشکیان را از رخدادهایی ذهنی می ترساند که هیچکس نمی تواند آنها را حل کند به جز کسانی که در دولت پزشکیان به پست و سمتی نرسیده اند!

ما این گزاره ساده لوحانه و این تحلیل فکر نشده را به قضاوت مخاطبان محترم می گذاریم و اشاره می کنیم که رویش چنین تحلیل هایی درون یک اردوگاه سیاسی؛ بویژه آنهنگام که مورد برائت هم نیستند عملا به معنی متاستاز شدید بیماری های خطرناک در بدنه این اردوگاه است!

بزرگان اصلاحات باید فکری برای این بیماری ها بکنند و اندکی تأمل داشته باشند و ببینند که چگونه وجود این بیماری های فکری سبب شده که حتی دولت متبوع آنان (دولت پزشکیان) نیز اینچنین مورد طعن و لعن بسیاری هم‌کیشانش باشد و تعداد دوستان اصلاح طلبش به تعداد انگشتان یک دست هم نرسد.

این "تکفیر داخلی" یک دولت چپ از سوی اصلاح طلبانی که از بام تا شام با نیش و کنایه علیه دولت پزشکیان حرف می زنند؛ رخدادی است که جدای از مضارّ حاکمیتی؛ می تواند اصلاح طلبان را برای همیشه از چشم مردم، جوانان و فعالان سیاسی بیاندازد.

***

این خودروهای گرانِ بی‌کیفیت!

اصرار دشمنان پزشکیان بر خاک‌سپاری وفاق/ این خودروهای گرانِ بی‌کیفیت!

حسن نتاج صلحدار، نماینده مردم بابل در مجلس پیرامون افزایش قیمت خودروهای داخلی به ایسنا گفته است: چرا دولت از مصرف کننده در موضوع برنج حمایت می‌کند و برنجی که امنیت غذایی ندارد را وارد می‌کند اما در موضوع خودرو شعار حمایت از تولیدکننده را سر می‌دهد و به ضرر مصرف کنندگان اهمیتی نمی‌دهد؟

او می افزاید: در حقیقت در موضوع خودروهای داخلی تمامی ضررها متوجه مصرف کنندگان است. چرا که خودروهای ایرانی امنیت بالایی ندارند و از سوی دیگر قیمت آن نیز بی دلیل بالاست. مجلس آمادگی دارد تا در همه زمینه ها از حقوق مصرف کنندگان دفاع کند. در موضوع خودرو نیز واردات ماشین باید آزاد باشد و به تعداد لازم ماشین خارجی وارد کشور شود.

این نماینده مجلس تصریح کرده است:‌ مردم نباید متوجه ضرر و زیان خودروسازان شوند. اینکه خودروسازان دائم از ضرر و زیان خود صحبت می‌کنند نشان می‌دهد که انضباط مالی آنان بسیار ضعیف است و این مردم هستند که در نهایت باید زیان خودروسازان را از جیب خود پرداخت کنند.[2]

*قیمت خودروهای تولید داخل و گرانی شدید آنها موجب خارج شدنشان از سبد خرید اکثریت مردم شده و علاوه بر این کیفیت این خودروها نیز مورد رضایت هیچکس نیست.

عملا مشخص نیست اگر خودروی داخلی از حمایت سفت و سخت دولت برخوردار نبود؛ فرجام محصولاتش به کجا می رسید؟

مسئله اینجاست که قیمت خودروهای تولید داخل برای هیچکس معقول و پذیرفته نیست و این ناپذیرفته بودن قیمتها می تواند چالش های زیادی از جمله عدم مقبولیت را برای این خودروها ایجاد کند. عدم مقبولیتی که اجبار مردم برای خرید نباید موجب ندیدن آن شود!

ماجرای ناایمن بودن این خودروها نیز امروز دیگر یک قصه محفلی نیست و رسوای عالم شده است. به طوریکه از نمایندگان مجلس تا فرماندهان پلیس درباره آن صحبت می کنند و همه به دنبال چاره جویی هستند.

و این در حالی است که خودروسازها در این فرایند چاره اندیشی گویا صرفا به دنبال افزایش قیمت ها هستند و تأثیر خاصی در امنیت خودروها مشاهده نمی شود.

برخی معتقدند راه رفع این مشکل، واردات خودروهای خارجی با شرایط معقول است تا خودروسازان داخلی مجبور به رقابت شوند.

***

1_https://www.ilna.ir/fa/tiny/news-1558718

2_isna.ir/xdSjhm

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی