ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه دلمه برگ کلم خوشمزه و متفاوت

اگر علاقه مند به آشپزی های متنوع ایرانی هستنید، حتما در بخش آشپزی ما را دنبال کنید. شما می توانید با طرز تهیه دلمه کلم برگ و انواعی دیگر از دلمه ها آشنا شوید.

طرز تهیه دلمه برگ کلم خوشمزه و متفاوت

دلمه یک غذای محبوب و ویژه بوده که انواع مختلفی دارد. شما در این قسمت می‌ توانید با طرز تهیه دلمه کلم برگ که یک دلمه مخصوص و محبوب است، آشنا شوید.

نحوه تهیه دلمه کلم برگ:

این دلمه طعم و عطر فوق العاده‌ ای داشته و یک رسپی ساده دارد. شما می‌ توانید در این قسمت با نحوه تهیه این دلمه آشنا شوید. شما علاقه مندان در ادامه با طرز تهیه دلمه سیرابی و دلمه گوجه آشنا خواهید شد.

مراحل تهیه دلمه کلم برگ

مواد اولیه:

  • برنج: 1 پیمانه
  • کلم برگ: 1 عدد
  • گوشت چرخی: 300 گرم
  • شکر: 4 قاشق سوپ خوری
  • لپه: نصف پیمانه
  • پیاز: 1 عدد
  • سرکه سفید: 4 قاشق سوپ خوری
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه، نمک، زردچوبه: به میزان لازم
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • سبزی دلمه: 300 گرم
  • روغن: به میزان لازم

طرز تهیه دلمه کلم برگ:

برای داشتن این دلمه خوشمزه و محبوب در این بخش همراه ما باشید. ابتدا باید لپه ها را درون کاسه‌ ای ریخته و بشورید. از شب قبل لپه‌ ها را با مقدار آب خیس کنید. در این مرحله باید آب لپه ها را عوض کرده تا نفخ اضافی آن گرفته شود. لپه ها را به همراه مقداری آب درون قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا لپه‌ ها پخته شود.

مواد دلمه کلم برگ

برنج را نیز از شب قبل خیس کرده تا بهتر پخته شود. حالا برنج را با آب نمک روی حرارت گذاشته و زمان دهید تا برنج به مرحله آبکشی برسد. بعد از نرم شدن برنج را آبکشی کنید. برای داشتن دلمه باید برنج را کمی درشت از روی حرارت بردارید.

درون یک تابه مقداری پیاز را خلالی کرده و به همراه روغن تفت دهید. بعد از اینکه پیازها سبک و طلایی شد باید به آن مقدار گوشت چرخی را اضافه کرده تا به همراه پیازها تفت بخورد. مقداری ادویه فلفل، نمک، زردچوبه اضافه کرده تا بوی و عطر بهتر بگیرد.

بعد از تغییر رنگ گوشت به آن مقداری رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. کمی زعفران دم کرده روی مواد ریخته و دوباره تفت دهید. مواد آماده شده را از روی حرارت برداشته و برنج و آبکشی شده را به آن اضافه نمایید.

طرز تهیه دلمه کلم برگ

در این قسمت می‌ توانید از مقداری سبزیجات معطر نیز استفاده کنید. می‌ توانید از سبزیجات خشک مانند: نعنا، مرزه، گشنیز استفاده نمایید. همچنین می‌ توانید این سبزیجات را به صورت تازه درون مواد خود استفاده کنید. ترکیب شوید با این مواد نیز یک ترکیب فوق العاده دیگری بوده که طعم و عطر ویژه‌ ای به دلمه‌ های شما می‌ دهد.

در قسمت بعدی باید مواد دلمه را درون کلم‌ ها بپیچید. برای این کار باید برگ‌ های کلم را درون آب و نمک قرار داده و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد از 5 تا 10 دقیقه که کلم‌ ها درون آب جوش قل زد، آنها را آبکش کرده و بعد با استفاده از قاشق درون کلم‌ ها بریزید. کلم‌ ها را پیچیده و در ادامه درون قابلمه بگذارید و روی یکدیگر بچینید.

برای اینکه دلمه‌ های شما طعم و مزه بهتری بگیرد، روی آن را با مقداری آب و رب که رقیق شده است روی حرارت گذاشته و زمان دهید تا یک ساعت بجوشد. بعد از این مدت دلمه‌ ها را تست کرده و اگر پخته شده آن را از روی حرارت بردارید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی