برای اینکه رسپی انواع از کیک های مجلسی و خانگی را داشته باشید، حتماً در آرگاه ما را دنبال کنید. در این قسمت با طرز تهیه جار کیک که یک کیک مجلسی تک نفر است، آشنا می شوید.
جارکیک طعم متنوعی از کیک های خانگی:
این نوع کیک برای پذیرایی در مجالس و مهمانی های شما بسیار مناسب بوده و برای پذیرایی مجالس بزرگ خود می توانید از این کیک استفاده کنید. در ادامه این بخش مراحل تهیه و آماده کردن این کیک را مطالعه خواهید کرد. شما می توانید در لینک با طرز تهیه کیک اوتمیل و کیک برگردان آشنا شوید.
مواد اولیه:
- تخم مرغ: 2 عدد
- آرد سفید قنادی: 50 گرم
- شکر: 50 گرم
- آب داغ: 1 قاشق سوپ خوری
- بکینگ پودر: 1 دوم قاشق چای خوری
- وانیل: 1 چهارم قاشق چای خوری
- خامه قنادی: به میزان لازم
مواد فیلینگ:
- شیر: 1 سوم پیمانه
- شکر: 75 گرم
- خامه صبحانه: 100 گرم
طرز تهیه جار کیک مجلسی:
این کیک اسفنجی بافت بسیار فوق العادهای داشته و طعم آن نیز فوق العاده خوشمزه است. شما می توانید در ادامه نحوه تهیه این کیک را بهتر مطالعه کنید. شما می توانید این رسپی را با دو تخم مرغ انجام دهید. ابتدا درون ظرف آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کرده و چند مرتبه آن را الک کنید.
برای اینکه کیک شما بافت بهتری داشته باشد، بهتر است از آرد قنادی استفاده کنید. همچنین برای بافت بهتر باید سه مرتبه مواد را الک کرده تا به خوبی بافت آن صاف شود. حالا مواد آرد خود را کنار گذاشته و به سراغ آماده کردن دیگر مراحل کیک بروید.
در ادامه سفیده و زرده تخم مرغ را درون ظرف های جداگانهای بشکنید. هر کدام را با دور تند همزن به خوبی ترکیب کرده تا مواد شما حجیم و پف دار شود. در حین هم زدن شکر را در چند مرحله و کم کم به مواد تخم مرغ زرد اضافه نمایید.
حالا به آن مقداری وانیل افزوده و مواد سفیده هم زده شده را نیز به آن اضافه کنید. در این مرحله دیگر از همزن استفاده نکنید و با استفاده از لیسک مواد را به صورت دورانی و در یک جهت با یکدیگر ترکیب کرده تا مواد به خوبی یکدست شود. مواد زرده را به قدر هم زده تا به صورت کرمی رنگ درآید.
در حین هم زدن مواد نیز باید مقدار آب داغ را به آن اضافه نمایید. در حین هم زدن مواد را مدام هم زده تا گرمای آب موجب پخته شدن تخم مرغ ها نشود. در ادامه که زرده تخم مرغ ها ترکیب خوبی داشت، باید آرد را در چند مرحله به مواد خود اضافه کنید و مجدد به صورت دورانی هم بزنید.
در مرحله آخر از پخت این کیک باید آن را درون یک قالب چرب شده که کاغذ روغن کف آن قرار دارد، بریزید. نوع قالب به شما بستگی دارد و می توانید در ادامه چند مرتبه قالب را به زمین زده تا حباب های آن خارج شده و در زمان پخت کیک بیش از حد پف و گنبدی نشود.