ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مربای بابونه خوشمزه و پرخاصیت

شما علاقه مندان به تهیه انواع مربا و ترشیجات در این قسمت با طرز تهیه مربای بابونه خانگی با یک دستور ساده آشنا خواهید شد. این مربا طعم و مزه فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه مربای بابونه خوشمزه و پرخاصیت

یکی از محبوب‌ ترین مرباها مربای بابونه بوده که خواص بسیار زیادی نیز دارد. شما می‌ توانید در ادامه این قسمت با طرز تهیه مربای بابونه خانگی آشنا شوید.

مواد مربای بابونه

مربای بابونه عطری از طبیعت:

بابونه خواص سرشاری داشته و برای تسکین و آرامش اعصاب نیز بسیار مناسب می‌ باشد. شما می‌ توانید این مربا را با خواص سرشار آن تهیه کنید. شما می توانید در لینک طرز تهیه مربای آلو و مربای کاکتوس با دستورهای دیگر را مطالعه نمایید.

مواد اولیه:

  • بابونه تازه: 1 کیلوگرم
  • آب: 2 پیمانه
  • شکر: 750 گرم
  • آب لیمو: به میزان لازم

طرز تهیه مربای بابونه:

برای داشتن این مربای مخصوص و ویژه ابتدا باید با گونه‌ های تازه را از طبیعت جمع آوری کنید. در ادامه با دقت ساقه‌ های گل بابونه را جدا کرده و فقط گل‌ های بابونه را نگهداری کنید.

درون یک ظرف بزرگ مقداری آب ریخته و گل‌ های بابونه را درون آن بریزید. زمان داده تا کرم‌ ها و خاک‌ های گل از آن خارج شده و این کار را دو مرتبه انجام دهید تا به خوبی آبکشی شود.

رسپی مربای بابونه

قابلمه بزرگ مقداری آب و شکر را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید و بعد از اینکه شکرها درون آب حل شد، گل‌ های خود را درون شهد بیندازید. چند قطره آب لیمو نیز به آن اضافه کرده تا رنگ گل‌ ها تغییر نکند و طعم بهتری به آن بدهد.

بهتر است ابتدا شهد را به میزان روی حرارت قرار دهید که قوام آید. بعد از اینکه قوام آمد، گل‌ ها را درون آن ریخته و سریع از روی حرارت بردارید. حالا بابونه‌ ها را به همراه شهد به مدت یک ساعت کنار گذاشته تا شهد به خوبی به خورد گل‌ ها برود.

در این مدت به آرامی مواد را هم زده تا به خوبی گل‌ ها درون شهد قرار بگیرد. می‌ توانید یک دم کنی روی آن قرار داده تا با حرارت شهد گل‌ ها مزه‌ دار شود. در این مرحله از طرز تهیه مربای بابونه مربای شما آماده بوده و می‌ توانید نوش جان کنید.

طرز تهیه مربای بابونه

طعم و مزه مربا فوق العاده است و برای پذیرایی در مهمانی‌ های شما نیز گزینه مناسبی خواهد بود. شما می‌ توانید این مربای سرشار از خاصیت را در وعده‌ های غذایی مختلف خود داشته باشید.

این مربای ویژه را می توانید در کنار نوشیدنی و چای نیز سرو کرده و نوش جان کنید. یک مربای خوشمزه و محبوب که طعم فوق العاده ای دارد. برای آماده کردن این مربا حتما باید در مرحله اول مواد را به خوبی شسته و آبکشی کنید تا آشغال های اضافی آن خارج شده و از ببن برود.

در کنار این مربا می توانید از مقداری شهد نیز استفاده کرده که بسیار خوشمزه تر و بهتر می شود. برای مزه دار کردن شهد نیز به آن مقداری آب لیموی تازه و مقداری گلاب اضافه کرده تا عطر و طعم بهتری بگیرد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی