املت سک غذای سالم، مقوی و محبوب در همه دنیا بوده که البته دز برخی نقاط با رسپی های جدیدی تهیه می شود. شما علاقه مندان می توانید در این قسمت با طرز تهیه املت نودل با یک دستور ساده همراه ما باشید.
طرز تهیه املت نودل:
این املت یک زسپی جدید و متنوع داشته و طعم عالی نیز دارد. شما می توانید در ادامه یک روش پخت برای این غذای متنوع داشته باشید. شما می توانید در ادامه با طرز تهیه املت پنیر و املت شاپوری آشنا شوید.
مواد اولیه:
- نودل: 1 بسته
پیاز: 1 عدد
تخم مرغ: 5 عدد
گوجه فرنگی: 4 عدد
پودر سیر: 1 دوم قاشق چای خوری
فلفل دلمه: 1 عدد
فلفل و نمک: به میزان لازمپنیر پیتزا: 200 گرم
روغن و آویشن: به میزان لازم
طرز تهیه املت نودل:
این املت یک غذای محبوب برای صبحانه های شما بوده و با یک دستور ساده و آسان می توانید، تهیه کنید. همچنین برای وعده های غذایی دیگر این نودل مناسب بوده و طعم فوق العاده ای دارد.
پیاز نگینی شده را درون تابه ای با مقداری روغن ریخته و تفت دهید. مقداری فلفل و زردچوبه ریخته و مقداری مواد خود را تفت دهید. بعد از اینکه عطر ادویه ها بلند شد، فلفل دلمه نگینی شده را به مواد خود اضافه کنید.
در ادامه پوست گوجه فرنگی را جدا کرده و مواد گوجه فرنگی را به پیاز اضافه نمایید. مجدد تفت داده تا گوجه درون مواد باز شود. بعد از اینکه فلفل دلمه و گوجه باز شد، مقداری پودر سیر یا سیر پوره شده را به مواد اضافه کرده و تفت داده تا عطر سیر بلند شود.
در این مدت باید نودل را درون ظرف آب جوش ریخته و روی حرارت گذاشته با حرارت ملایم باز شود. در ادامه به آن مقداری از اسانس های مخصوص گوشت یا سبزیجات را اضافه نمایید.
بعد از اینکه مواد کمی نرم شد، مودا را آبکشی کنید. مواد نودل را به همرا بقیه مواد تابه تفت داده تا نودل مزه دار شود شما می توانید دز این بخش اسانس مواد را اضافه کنید.
بعد از اینکه مواد به روغن افتاد، تخم مرغ ها را درون کاسه ای شکسته و خوب مخلوط کنید. حالا که یکدست شد و از لختگی درآمد، تخم مرغ را به همراه مقداری ادویه مخلوط کرده و روی نودل ها بریزید.
به مقدار دلخواه نیز روی آن پنیر پیتزا ریخته و درب تابه را قرار دهید تا نودل ها به خوبی جاافتاده شود. در این مرحله از طرز تهیه املت نودل مواد را از روی حرارت برداشته و نوش جان کنید. این املت ویژه طعم و مزه متنوع داشته و برای پذیرایی های شما گزینه مناسبی هستند.