ماهان شبکه ایرانیان

روایت وزیر دفاع از همکاری با ۸۰۰۰ شرکت خصوصی / امیر سرتیپ خواجه‌فرد: از کارهای عمده‌، تاب‌آوری ناوگان پروازی مان است

وزیر دفاع از همکاری با ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان خبر داد.

روایت وزیر دفاع از همکاری با 8000 شرکت خصوصی / امیر سرتیپ خواجه‌فرد: از کارهای عمده‌، تاب‌آوری ناوگان پروازی مان است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیر سرتیپ خلبان «عزیز نصیرزاده» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح صبح امروز (جمعه) 5در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه بین‌المللی ایران ژئو که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است، ضمن تبریک ولادت امام عصر (عج) اظهار داشت: بشریت برای اینکه بتواند در آسایش و رفاه زندگی کند و زیست بوم مناسبی داشته باشد و حاکمان بتوانند حکیمانه حکمرانی کنند نیاز به پایش و رصد مستمر جغرافیای اطراف خود از سطح زمین ، ارتفاع بینهایت و اعماق زمین را دارند تا قادر باشد تا حد امکان از رویدادهای ناگوار طبیعی پیشگیری کرده و نیز از تخریب زیست بوم خود جلوگیری نماید .

به روایت پایگاه اطلاع‌رسانی دولت،امیر سرتیپ نصیرزاده ادامه داد: برای انجام این کار نیاز به داده است و باید این اطلاعات جمع آوری، پایش و تجزیه و تحلیل شود و پس از ذخیره شده به ذینفعان توزیع کنند تا مورد استفاده قرار گیرد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح افزود: نمایشگاه بین‌المللی ایران ژئو در جهت رصد، جمع آوری، پایش و تجزیه و تحلیل  اطلاعات، تولید نرم افزار و سخت افزار تشکیل شده و شرکت ها و غرفه ها دستاوردهای علمی و تخصصی خود را در معرض نمایش گذاشتند.

وی یادآور شد: سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح متولی برگزاری نمایشگاه بین‌المللی ایران ژئو  است که همه سازمان ها، شرکت های دانش بنیان در کنار جوانان متخصص و با اراده گرد هم آمدند و در کنار یکدیگر تجربیات خود را به اشتراک می گذارند.

امیر سرتیپ نصیرزاده با بیان اینکه شرکت های حاضر در نمایشگاه بین المللی ایران ژئو می توانند نیازهای کشور و نیروهای مسلح را تامین کنند، عنوان کرد: دستاوردهای خوبی در این نمایشگاه توسط شرکت ها ارائه شده است که قابلیت  صادرات به کشورهای دوست و هم پیمان را دارند.

وی با تاکید بر اینکه وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح پشتیبان و محرک شرکت های دانش بنیان و خصوصی است و از محصولات آنها قطعا استفاده می کند، یادآور شد: برخی شرکت ها در طول بازدید از نمایشگاه بین المللی ایران ژئو مطالبی را مطرح کردند که اصلی ترین آنها در جهت معرفی و شناخته شدن در سطح جامعه بود تا نهادها و ادارات بتوانند از توانمندی ها و تولیدات آنها استفاده کنند.

امیر سرتیپ نصیرزاده در ادامه درباره همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با شرکت های دانش بنیان افزود: این وزارتخانه با حدود هزار و 400 شرکت دانش بنیان و 8 هزار شرکت خصوصی همکاری دارد.

اشتغال‌زایی در وزارت دفاع 

بنابر روایت مهر، امیر سرتیپ افشین خواجه فرد مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع در خصوص تلاش‌های صنایع دفاع برای ایجاد اشتغال در سطح کشور، گفت: در بخش اشتغال‌زایی وزارت دفاع و به طور خاص در سازمان صنایع هوایی شبکه گسترده‌ای از شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها را به کار گرفته است. این شرکت‌ها در واقع توانمندی‌هایی در بخش‌های ملی هم دارند و همین محصولاتی است که شما در این نمایشگاه ملاحظه می‌فرمایید.

وی‌افزود: بنابراین ما سعی کردیم که این بلوغی که در آن بخش نظامی هم داشتیم، ان‌شاالله در محصولات ملی‌مان در بخش ملی هم داشته باشیم.

سرتیپ خواجه فرد در خصوص تاب آوری ناوگان پروازی کشور اظهار داشت: از کارهای عمده‌، تاب‌آوری ناوگان پروازی مان است که سعی کردیم در این نمایشگاه و به صورت تخصصی آنها را به اطلاع اعضای هیأت دولت برسانیم و نشان دهیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان