ماهان شبکه ایرانیان

انتقاد تند معاون ترامپ از کاهش دموکراسی در اروپا

معاون رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا در سخنرانی خود در کنفرانس امنیتی مونیخ با ابراز نگرانی از "کاهش دموکراسی و آزادی بیان در اروپا" اقدامات اتحادیه اروپا علیه شبکه‌های اجتماعی را نگران‌کننده‌تر از تهدیدهای خارجی خواند.

انتقاد تند معاون ترامپ از کاهش دموکراسی در اروپا

به گزارش خبرآنلاین به نقل از دویچه وله، ونس با اظهار نگرانی از "کاهش دموکراسی و آزادی بیان در اروپا" به اقدامات کمیسیون اتحادیه اروپا علیه شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: «این مسئله بسیار نگران‌کننده‌تر از تهدیدهای خارجی، مانند تهدیدهای روسیه یا چین است.»

معاون رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در سخنرانی خود به چند مورد از آنچه که او به‌عنوان رخدادهای اصطلاحا "ضدمسیحیت" در سوئد و بریتانیا می‌نامید اشاره کرد.

ونس از جمله به یک مورد در این زمینه یعنی مردی در بریتانیا اشاره کرد به دلیل "دعا در سکوت" در نزدیکی یک کلینیک سقط جنین به پرداخت جریمه‌ای سنگین محکوم شده است. او با انتقاد از اروپا، چنین اقداماتی را مصداق "جرائم فکری" خواند، اصطلاحی که در کتاب 1984 نوشته جورج اورول به‌کار گرفته شده و در آن، دنیایی تصویر شده که باورها یا تردیدهایی ذهنی اما بازگو نشده، جرم تلقی می‌شوند.

او همچنین با طعنه تندی خطاب به رهبران اروپایی گفت: «اگر دموکراسی آمریکا توانسته است 10 سال سرزنش‌های گرتا تونبرگ را تحمل کند، شما هم می‌توانید چند ماه حضور ایلان ماسک را تحمل کنید.»

ونس همچنین گفت که دولت پیشین آمریکا به رهبری جو بایدن مردم را "به سکوت واداشته است" اما به همین دلیل، دولت دونالد ترامپ اکنون دقیقا خلاف آن را انجام می‌دهد.

ونس اظهار داشت که نمی‌داند چرا در کنفرانس امنیتی درباره بودجه‌های دفاعی صحبت می‌شود، درحالی‌که مشخص نیست که اساسا از چه چیزی قرار است دفاع شود. او گفت که مشخص است "در برابر چه چیزی" از خود دفاع می‌شود، اما معلوم نیست "برای چه چیزی" از خود دفاع می‌کنند.

ونس در سخنرانی خود تقریبا به هیچ موضوعی در ارتباط با مساله سیاست خارجی نپرداخت ولی تنها درباره اوکراین گفت که مطمئن است یک "راه‌حل معقول" برای این بحران پیدا خواهد شد.

311311

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان