![](/Upload/Public/Content/Images/1396/04/05/0132300088.jpg)
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) ایتاللهالعظمی صافی گلپایگانی روز پنجشنبه 30 بهمن در دیدار رضا صالحی، رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران افزود: تاریخ اسلام و کشور و سوابق اقوام و ملل همه در کتابها مذکور است و عالم و دانش و فنون مختلف و هنر اسلامی در کتابخانهها است؛ باید آنها را به طور صحیح و کامل به نسل جدید و آیندگان منتقل نمود.
وی ادامه داد: البته باید افراد متخصص، دقیق و محقق با شما در این برنامه همکاری نموده تا بتوانید به بهترین نحو ممکن به مردم علم دوست این آثار را نشان دهید.
آیت الله صافی گلپایگانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود کتابخانههای مهم در بعضی از کشورها تصریح کرد: کشورهایی مانند هند، تونس و مراکش دارای کتابخانه های بزرگ و مهمی هستند که ارتباط با آنها بسیار مفید و ارزشمند است و باید از سرمایه عظیم علمی آنها نیز استفاده کرد.
وی با ذکر خاطراتی از سفر خود به هندوستان در قبل از انقلاب گفت: بعضی از کتابخانههایی که آنجا مشاهده کردهام آن قدر بنده را تحت تاثیر قرار داد که واقعا نمیخواستم از آن محیط علم و کتاب بیرون بیایم و به دوستان میگفتم علم در اینجاست و باید آن را به دیگران منتقل کنیم.
همچنین آیتالله العظمی سید عبدالکریم موسوی اردبیلی در دیدار با صالحی با تقدیر از تلاشهای انجام شده در سازمان گفت: تلاشهای زیادی در گردآوری آثار در کتاب خانه ملی در طول سالهای گذشته انجام شده است.
این مرجع تقلید تصریح کرد: نگهداری از نسخههای خطی و آثار ارزشمند اهمیت زیادی دارد و افرادی که در زمینه جمعآوری این نسخ فعالیت دارند باید به خوبی به وظایف خود آشنا باشند و بدانند که در چه محیط فرهنگی و با ارزشی به فعالیت میپردازند.
وی خاطرنشان کرد: کتاب خانه ملی، ذخیره فرهنگی هر کشوری است و مانند یک گنجینه باید برای آیندگان حفظ شود چرا که جمع آوری این نسخ کار بسیار دشواری می باشد و زمان طولانی صرف شده تا این کتاب خانه ملی تجهیز شود و با این وسعت فعالیت نماید.
آیت الله موسوی اردبیلی حفظ نسخ خطی را مورد تاکید قرار داد و گفت:مسئولان کتاب خانه ملی باید در جهت حفظ و نگهداری این آثار تلاش کنند زیرا جمع آوری این آثار کار ساده ای نبوده و باید با تلاش این کتاب ها و نسخ ها را به آیندگان معرفی کنیم.