ماهان شبکه ایرانیان

معاون پزشکیان: رئیس‌جمهور فردا به رباط کریم و اسلامشهر می‌رود/ واکنش به استیضاح وزیر اقتصاد؛ به صلاح نیست

معاون امور اجرایی رئیس‌جمهور در واکنش به استیضاح وزیر اقتصاد، گفت: استیضاح را در شرایط فعلی کشور به صلاح نمی‌دانم و امیدواریم یا انجام نشود و یا وزیر دوباره از مجلس رأی اعتماد کسب کند.

معاون پزشکیان: رئیس‌جمهور فردا به رباط کریم و اسلامشهر می‌رود/ واکنش به استیضاح وزیر اقتصاد؛ به صلاح نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد جعفر قائم‌پناه روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیأت دولت، درباره سفر استانی رئیس‌جمهور به اطراف تهران، گفت: فردا به رباط کریم و اسلامشهر خواهیم رفت. هدف ما مانند سایر سفرهای استانی این است که رئیس‌جمهور ارتباط مستقیم با مردم داشته باشد، مشکلاتشان را بررسی کند و در جهت توسعه شهرها به‌خصوص پیرامون تهران به مردم کمک کنیم.

بنابر روایت ایرنا، وی افزود: مهمترین کار ما بررسی اوضاع اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و گفت‌وگوی رودررو با افراد و شنیدن رئیس جمهور از مسائل و مشکلات هر شهر و استان است.

معاون امور اجرایی رئیس‌جمهور همچنین درخصوص استیضاح وزیر اقتصاد، تصریح کرد: استیضاح وزیر اقتصاد را در شرایط فعلی کشور به صلاح نمی‌دانم.

قائم‌پناه تاکید کرد: انشاءالله نمایندگان کمک خواهند کرد که استیضاحی صورت نگیرد یا استیضاح رأی نیاورد زیرا شرایط کشور شرایطی نیست که خدای‌ناکرده وزرایمان استیضاح شوند و عدم رای اعتماد بگیرد.

وی گفت: احتمالا نمایندگان مجلس منافع ملی را بهتر درک می‌کنند و امیدواریم با رأی بالایی وزیر اقتصادی رأی اعتماد بگیرد.

29219

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان