ماهان شبکه ایرانیان

ترفندهای حرفه ای برای رفع تلخی لیمو عمانی

لیمو عمانی چاشنی محبوب و معطری برای خورش های پرطرفدار ایرانی به شمار می رود. اگر به دنبال روش رفع تلخی لیمو عمانی هستید با این مطلب همراه ما باشید.

ترفندهای حرفه ای برای رفع تلخی لیمو عمانی

اگر به دنبال روشی برای رفع تلخی لیمو عمانی هستید در این مطلب از آرگا به روش های مختلفی جهت گرفتن تلخی لیمو عمانی اشاره می شود تا بتوانید از عطر و طعم بی نظیر آن در خورش های محبوب ایرانی بهره مند شوید.

رفع تلخی لیمو عمانی در خورش های محبوب ایرانی

لیمو عمانی از چاشنی های خوشمزه و معطر در خورش های محبوب ایرانی مانند خورشت قورمه سبزی، خورش قیمه، خورش کرفس و … به شمار می رود. این چاشنی بی نظیر جایگاه ویژه ای در آشپزی ایرانی دارد. با این وجود تلخی ذاتی لیمو عمانی اگر گرفته نشود طعم غذا را تغییر می دهد.

به این ترتیب اگر شما هم به دنبال روشی برای کاهش تلخی لیمو عمانی هستید در این مطلب از آرگا به روش های مختلفی برای گرفتن تلخی لیمو عمانی اشاره می شود تا بتوانید از عطر و طعم بی نظیر آن در انواع خورش بهره مند شوید.

علت تلخی لیمو عمانی چیست؟

لیمو عمانی به خاطر داشتن ترکیبات شیمیایی خاصی که در پوست و مغز آن وجود دارد، طعم تلخی پیدا می کند. این ترکیبات مثل لیمونین و نارینجنین در حین خشک شدن لیمو تشدید شده و تلخی آن بیشتر می شود. تلخی لیمو هم طعم خورش را تغییر می دهد و هم دلچسب بودن غذا کاهش می یابد.

چگونه تلخی لیمو عمانی را کاهش دهیم؟

برای کاهش تلخی لیمو عمانی روش های زیر را امتحان کنید:

1. خیساندن لیمو در آب سرد

ساده ترین و رایج ترین روش برای کاهش تلخی لیمو عمانی این است که آن را در آب سرد بخیسانید. برای کار لیمو عمانی را حدود 24 ساعت در آب سرد قرار دهید. بهتر است در این مدت آب آن را چند بار عوض کنید تا تلخی بیشتری خارج شود. با این روش بدون کاهش عطر و طعم لیمو عمانی، تلخی آن گرفته می شود.

2. جدا کردن هسته های لیمو عمانی

هسته های لیمو عمانی از منابع اصلی تلخی آن هستند. با خرد کردن لیمو و خارج کردن هسته آن، می توانید به میزان زیادی تلخی آن را کاهش دهید. این روش به ویژه وقتی موثر است که می خواهید لیمو عمانی را به صورت پودر یا خرد شده در خورش ها استفاده کنید.

3. استفاده از نمک یا شکر

نمک و شکر می توانند تلخی لیمو عمانی را جذب نمایند. کافی است لیمو عمانی را با مقداری نمک یا شکر آغشته و چند ساعتی در آب قرار دهید. این کار هم تلخی لیمو عمانی را کاهش می دهد و هم طعم آن را دلپذیرتر می کند.

4. آب پز کردن لیمو عمانی

روش دیگر برای گرفتن تلخی لیمو عمانی این است که آن را آب پز کنید. به این ترتیب اول لیمو عمانی را شسته و به مدت 10-15 دقیقه در آب جوش قرار دهید. این کار سبب می شود تلخی لیمو به مقدار زیادی کاهش یابد. پس از آب پز کردن، لیموها را خشک کنید و در خورش های مورد نظر استفاده نمایید.

دقت کنید آب پز کردن لیمو عمانی برای مدتی کوتاه، خواص آن را کاهش نمی دهد. این روش فقط تلخی لیمو عمانی را می گیرد و همچنان می توان از ویتامین و مواد مغذی لیمو عمانی بهره ببرید.

چگونه تلخی لیمو عمانی در خورش ها را کنترل کنیم؟

اگر روش های قبلی را استفاده و همچنان حس می کنید تلخی لیمو در خورش وجود دارد از روش های زیر هم می توانید کمک بگیرید:

لیمو عمانی کمتری استفاده کنید.

ساده ترین راه برای جلوگیری از تلخی بیش از حد در خورش این است که میزان آن را کاهش دهید. اگر تلخی لیمو برای شما مشکل ساز شده مقدار کمتری از آن را در خورش ها استفاده کنید.

مواد شیرین کننده به خورش اضافه کنید.

اگر بعد از افزودن لیمو عمانی به غذا همچنان تلخ است می توانید از مواد شیرین کننده مانند شکر در خورش استفاده کنید. این مواد تلخی لیمو را متعادل کرده و طعم خورش بهبود می یابد.

از آب لیمو یا سرکه استفاده کنید.

اضافه کردن آب لیمو ترش، آبغوره یا سرکه هم می تواند تا حدودی تلخی لیمو عمانی در خورش را کاهش دهد. مواد اسیدی با ایجاد تعادل در طعم غذا، تلخی لیمو عمانی را گرفته و عطر و طعم خورش بهبود می یابد.

نکات نگهداری صحیح لیمو عمانی

برای این که لیمو عمانی را در منزل به صورت صحیح نگهداری کنید از نکات زیر کمک بگیرید:

  • لیمو عمانی را در ظرف درب بسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. این کار موجب شده لیمو عمانی از تغییرات دمایی و رطوبت محافظت شده و طعم و عطر آن به خوبی حفظ بشود.
  • ظروف شیشه ای برای نگهداری لیمو عمانی مناسب تر هستند. این ظروف به حفظ کیفیت و تازگی لیمو کمک کرده و مانع از افزایش تلخی آن می شوند.
  • اگر می خواهید لیمو عمانی برای مدت طولانی نگهداری شود، بهتر است هسته های آن را خارج کنید. این کار تلخی آن را نیز کاهش داده و سبب می شود لیمو عمانی طعم دلپذیرتری پیدا کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان