ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک قیسی با بافتی لطیف و طعمی شیرین و طبیعی

برای داشتن انواعی رسپی جدید از کیک و شیرینی ها همراه ما بوده و در این بخش نیز با طرز تهیه کیک قیسی متنوع و مخصوص آشنا می شوید.

طرز تهیه کیک قیسی با بافتی لطیف و طعمی شیرین و طبیعی

اگر علاقه مند به پخت انواع کیک و شیرینی هستید، در این بخش نحوه تهیه کیک متنوع را مطالعه کنید. طرز تهیه کیک قیسی ویژه با یک رسپی آسان را در ادامه این قسمت مطالعه خواهید کرد.

طرز تهیه کیک قیسی

با این کیک قیسی، عطر خانه مادربزرگ زنده می شود!

این کیک بسیار خوشمزه بوده و در عین حال مقوی است. اگر می‌ خواهید، یک کیک جذاب و جدید را برای کودکان خود تهیه کنید این رسپی را به شما پیشنهاد می‌ کنیم. طرز تهیه کیک لیمو ترش و کیک شیری با رسپی های دیگر را می توانید در لینک مطالعه نمایید.

مواد اولیه:

  • قیسی: 300 گرم
  • شکر: 1 لیوان
  • آرد سفید: 3 لیوان
  • مارگارین: 125 گرم
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • خامه: 1 پاکت
  • بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
  • وانیل: نوک قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک قیسی:

این کیک بسیار خوشمزه است. برای آماده کردن این کیک باید باید ابتدا خامه و تخم مرغ را از درون یخچال خارج کنید. مواد را کنار گذاشته تا با محیط همزمان شود. این کار باعث شده تا در زمان پخت بافت کیک بهتر شده و بهتر پف کند.

رسپی کیک قیسی

بکینگ پودر و آرد را با یکدیگر ترکیب کرده و چند مرتبه الک کنید تا آرد شما سبک شده و بافت بهتری داشته باشد. مارگارین را درون کاسه‌ ای بریزید. مقداری شکر و وانیل اضافه کنید.

به مدت 5 دقیقه مواد را با دور تند همزن هم زده تا حجیم و پف‌ دار شود. در حین هم زدن نیز یکی یکی تخم مرغ‌ ها را شکسته و به مواد خود اضافه نمایید تا به همراه آنها میکس و ترکیب شود.

دقت کنید که مواد تخم مرغ شما به خوبی ترکیب شده و یکدست شود. در مرحله بعدی آرد را در چند مرتبه به مواد اضافه کرده و خامه را نیز اضافه نمایید. مجدد مواد را با همزن ترکیب کرده تا یکدست شود. قیسی‌ ها را شسته و بعد از اینکه خشک شد، به صورت مکعبی برش بزنید. قیسی های برش خورده را به مواد کیک خود اضافه کنید.

مواد کیک قیسی

در این مرحله از طرز تهیه کیک قیسی اگر می‌ خواهید که قیسی‌ ها در کیک ته نشین نشود، باید ابتدا آن را با نشاسته ذرت کمی مخلوط کنید و بعد درون کیک بریزید. این کار باعث شده تا قیسی ها روی سطح کیک باقی بماند. در این مرحله با لیسک باید مواد را به صورت دورانی هم زده تا پف کیک از بین نرود.

قالب مورد نظر را چرب کرده مواد کیک را درون قالب چند مرتبه به زمین بزنید تا پف اضافی آن خارج شود. قالب را درون فر دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید. باید از قبل فر را گرم کرده تا موجب پف کیک بشود.

بعد از پخت کیک را از درون فر خارج کرده و زمان دهید تا سرد شود. برای تزیین کردن روی سطح کیک می‌ توانید از مقدار آرد پودر قند الک شده استفاده کنید. شما می‌ توانید به روش‌ های مختلف این کیک را تزیین کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان