ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کاپ کیک خرمالو خوشمزه و نرم مرحله به مرحله

طرز تهیه کاپ کیک خرمالو مخصوص با یک دستور ساده را در این بخش مطالعه می کنید. این کیک ویژه طعم و مزه ای متنوع و عالی دارد.

طرز تهیه کاپ کیک خرمالو خوشمزه و نرم مرحله به مرحله

یکی از انواع کیک‌ های محبوب که می‌ توانید با رسپی ما تهیه کنید، کیک خرمالو بوده شما در ادامه این قسمت می‌ توانید با طرز تهیه کاپ کیک خرمالو که یک کیک مجلسی و مناسب برای پذیرایی‌ ها است، آشنا شوید.

طرز تهیه کاپ کیک خرمالو

کاپ کیک خرمالوی مخصوص:

این کیک حتی می‌ تواند گزینه مناسبی برای شب‌ های یلدای شما باشد. به ویژه در فصل زمستان با وجود میوه خرمالو در این فصل می‌ توانید به وفور این کیک را تهیه کنید. یک کیک مناسب و مخصوص که حتی می‌ توانید با یک لایه خرمالو نیز فیکس کنید.

مواد اولیه:

  • خرمالو: 3 عدد
  • بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • روغن مایع: 2 سوم پیمانه
  • شکر: 2 سوم پیمانه
  • دارچین: 1 قاشق مرباخوری
  • مغز گردو: 1 دوم پیمانه
  • وانیل: 1 قاشق مرباخوری
  • ارد: 2 پیمانه

طرز تهیه کاپ کیک خرمالو:

ابتدا نوبت به آماده سازی کاپ کیک می‌ رسد. تمام مواد کیک را از یک ساعت قبل از درون یخچال خارج کنید. فر به مدت 5 دقیقه گرم کرده و پوست خرمالوها را جدا نمایید. با مخلوط کن یا غذا سرخ خرمالوها را به خوبی میکس کنید. در ادامه آرد و بکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب کرده و سه مرتبه آن را الک نمایید.

رسپی کاپ کیک خرمالو

در مرحله بعدی نوبت به هم زدن شکر و مواد تخم مرغی می‌ رسد. مواد را ترکیب کرده با استفاده از دور تند همزن مواد را به خوبی میکس کنید. می‌ توانید تخم مرغ‌ ها را دانه دانه به مواد شکر اضافه کرده و بعد آنها را به خوبی هم بزنید. اگر تخم مرغ‌ ها را دانه دانه به مواد اضافه نمایید. موجب شده تا کیک شما پوک و به خوبی پخته شود.

در مرحله بعدی خرمالوها را به مواد تخم مرغی اضافه کرده و با استفاده از لیسک به صورت دورانی آن را مخلوط کرده تا ترکیب شما یکدست شود. حالا در این قسمت چند مرتبه آر را به مواد خود اضافه کرده و مجدد با لیسک هم بزنید. بعد از اینکه مواد را سه مرتبه با یکدیگر ترکیب کردید، مغزیجات خود را اضافه نمایید. حالا مقداری دارچین ریخته تا عطر و بوی آن بلند شود. مرحله بعدی نوبت به پخت کاپ کیک‌ ها می رسد.

مواد کاپ کیک خرمالو

در این مرحله از طرز تهیه کاپ کیک خرمالو باید قالب‌ های مافین خود را چرب کرده و یا از کاغذهای روغنی استفاده کنید. مواد خرما را کف قالب‌ ها ریخته و چند مرتبه به کف زمین بزنید تا حباب آن خارج شود.

در ادامه باید مواد را درون فر دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید و بعد از پخت آن را از درون فر خارج کنید. برای تزیین روی کیک می‌ توانید از مقداری پودر قند نیز استفاده کنید.

شما می‌ توانید بدون فر و درون قابلمه نیز این قالب‌ ها را تهیه کنید. برای این کار باید قالب‌ های تک نفره آماده کرده و درون یک قابلمه بگذارید و کمی آن را آب کنید و بعد دم کنی را روی آن قرار داده و روی حرارت روی شعله پخش کن بگذارید تا پخته شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان