پودینگ ها نوعی دسر محبوب و پرطرفدار هستند که در انواع مختلفی تهیه می شود. طرز تهیه پودینگ هلو که نوعی پودینگ متنوع است را در این بخش آموزش می بینید.

طرز تهیه پودینگ هلو:
پودینگ یک دسر بسیار لطیف و خوشمزه بوده که طعم فوق العاده ای دارد. شما می توانید پودینگ انواع از میوه ها را تهیه کنید. طرز تهیه پودینگ بستنی و پودینگ تمشک خوشمزه را در لینک دنبال نمایید.
مواد اولیه:
- شیر: 2 لیوان
- نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخوری
- آرد: 1 قاشق غذاخوری
- خامه صبحانه: 100 گرم
- وانیل: به مقدار لازم
- شکر: 4 قاشق غذاخوری
- هلو: 300 گرم
مراحل تهیه پودینگ:
برای داشتن این پودینگ مخصوص و خوشمزه باید ابتدا هلوی سالم را تهیه کرده و بشورید. هلو را برش زده و هستههای آن را خارج کنید. حالا هلو را با استفاده از چاقو برش بزنید و ورقه خرد کنید.

برش های هلو را درون قابلمه ریخته و مقداری شکر روی آن بریزید. مواد را خوب هم زده تا یکدست شود و شکر درون هلو باز شود. مقداری آب روی قابلمه هلو و شکر ریخته قابلمه را روی حرارت بگذارید تا هلوها نرم شود. میزان شکر و شیرینی این پودینگ بستگی به ذائقه شما دارد.
هلوی نرم شده را از روی حرارت برداشته تا کمی خنک شود. برای لطیف تر شدن دسر می توانید هلوهای نرم شده را درون میکسر ریخته و به خوبی میکس کرده تا یک پودینگ یک دست داشته باشید.
بعد از پوره شدن مواد را از یک صافی رد کرده تا بدون پوست باشد. مقداری شیر سرد را درون ظرفی ریخته و به آن نشاسته ذرت را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا نشاسته باز شود.
مقدار شکر به مواد اضافه کرده و هم بزنید. در ادامه آرد را الک کرده و در چند مرحله به مواد شیر اضافه کرد و خوب با همزن هم زده تا آرد درون شیر باز شود. مواد را روی حرارت گذاشته تا به آرامی بجوشد و به غلظت مناسب برسد. مقداری اسانس و عصاره وانیل به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا عطر بهتری بگیرد. هلو را به مواد درون پودینگ افزوده و هم بزنید تا عطر هلو به پودینگ برسد.

یک عدد خامه را درون مواد پودینگ خوب هم زده و بعد به درون قابلمه اضافه کنید. ظرف پورینگ را از روی حرارت برداشته و درون ظرف سرو و بریزید و روی آن را با هلوهای ورقهای شده تزیین کنید. پودینگ را درون یخچال قرار داده و بعد از بسته شدن نوش جان نمایید.
این پودینگ خامه ای خوشمزه را با دستورهای مختلف تهیه کرده و نوش جان کنید. این پودینگ خامه ای را می توانید با زله هلو هم ترکیب کرده و یا از اسانس هلو در آن استفاده کنید. این کار باعث شده تا طعم پودینگ شما بهتر شود.
لایه اول را می توانید زله هلو تهیه کرده و درون لیوان بریزید. بعد از بسته شدن زله لایه دوم پودینگ آماده شده را بریزید. و بعد از بسته شدن پودینگ می توانید لایه سوم را نیز مخلوط تهسه کرده هلو را جداگانه روی آن بریزید.