پلمنی نوعی غذای روسی بوده که طبخ ویژه ای دارد. شما در ادامه با طرز تهیه پلمنی با یک رسپی ساده آشنا می شوید. این غذا با ترکیب گوشت چرخی تهیه شده و طعم فوق العادهای دارد.

طرز تهیه پلمنی روسی:
اگر علاقه زیادی به غذاهای بین المللی و جدید دارید، حتماً در ارگا ما را دنبال کنید. طرز تهیه پیراشکی رست بیف و پیراشکی کالباس با دستورهای مخصوص دیگر را در لینک مطالعه نمایید.
مواد اولیه:
- گوشت چرخی: 500 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- پیاز: 1 عدد
- فلفل و نمک: به مقدار لازم
- سیر: 2 حبه
- روغن مایع: به مقدار لازم
- آب: 1 دوم لیوان
- آرد: 1 دوم لیوان
طرز تهیه:
برای تهیه این غذا ابتدا باید خمیر آن را آماده کنید. یک دوم فنجان آرد را درون کاسهای ریخته و دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. یک دوم پیمانه آب به مواد خود اضافه کرده تا کمی رقیق شده و راحت تر بتوانید خمیر را هم بزنید. برای مزه دار شدن خمیر به آن مقدار کمی نمک اضافه کرده و حالا خمیر را در وسط ظرف جمع کنید و به خوبی آن را ورز دهید.

چند مرتبه خمیر را به خوبی ورز داده تا خمیر ترکیب شود. یک پارچه نخی روی خمیر قرار داده و کنار بگذارید تا خمیر استراحت کرده و حجیم شود. در ادامه به سراغ آماده کردن مواد میانی غذا بروید. برای آن مواد میانی غذا تابعی را روی حرارت قرار داده یک عدد پیاز نگینی شده را به تابه اضافه کنید.
با حرارت ملایم پیاز را تفت داده تا پیاز سبک و شیشهای شود. در ادامه گوشت چرخی را به مواد درون تابه اضافه کرده و به همراه پیازها تفت دهید. برای عطر بهتره غذا می توانید با آن مقدار ادویه فلفل، نمک و زردچوبه اضافه کنید.
در این بخش سیر را پوست کنده و به صورت رندهای یا نگینی شده به مواد تابه خود اضافه کرده و به همراه گوشت چرخی تفت داده تا عطر سیر بلند شود. بعد از اینکه گوشت تغییر رنگ داد و قهوهای رنگ شد و کمی پخت، می توانید مواد را از روی حرارت بردارید.
شما در صورت دلخواه برای درون مواد می توانید از یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی استفاده کنید. در این صورت باید رب گوجه فرنگی را درون مواد گوشت چرخی خوب تفت داده تا رنگ رب باز شود و از بوی خامی درآید.

در ادامه این مرحله از طرز تهیه پلمبی خمیر پیراشکی آماده شده را روی یک سطح آرد پاشی شده باز کرده و آن را به چانه های مختلف تقسیم کنید. اندازه چانه ها به اندازه یک نارنگی کافی است. حالا هر چانه را باز کرده و مقداری از مواد گوشتی درون خمیر قرار داده و خمیر را از دو طرف ببندید و در روغن سرخ کنید.
برای پخت می توانید از فر استفاده نمایید فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد قرار داده و پیراشکی ها را درون فر بگذارد. برای رومال می توانید از رومال زرده تخم مرغ استفاده کنید. برای پخت این نوع پیراشکی باید از روش بخارپز استفاده کرده که پیراشکی را درون آبکش قرار داده و روی یک قابلمه آب بگذارید تا با بخار پخته شود.