پولکی یک نوع آبنبات محبوب و خوشمزه بوده که در کنار انواع چای و دمنوش طعم فوق العاده ای دارد. شما در این قسمت با طرز تهیه پولکی گل محمدی آشنا خواهید شد.

طرز تهیه پولکی گل محمدی:
پولکی یک نوع شیرینی قدیمی بوده که اغلب آن را از سوغات اصفهان می دانند و پولکی را با شهر اصفهان می شناسند. شما می توانید انواعی از پولکی خوشمزه را در خانه تهیه کرده و نوش جان کنید.
پولکی که آبنبات فوق العاده و خوشمزه بوده که در کنار چایی سرو می شود. شما به جای قند، آبنبات و یا شیرینیجات می توانید از پولکی استفاده کنید.
مواد اولیه:
- گردو: 5 عدد
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- گل محمدی: به مقدار لازم
- شکر: 1 لیوان
طرز تهیه:
برای داشتن این پولکی ها باید از سینی استیل استفاده کنید. سینی را ابتدا مقدار چرب کرده و به خوبی تمام قسمت های سینی را چرب کنید. بیش از حد نباید کف سینی را روغن بزنید تا پولکی ها روغنی نشود. گردوها را شکسته و درون مخلوط کن مقداری آنها را خرد کنید. گل محمدی را نیز کمی خرد کرده و اگر از گل محمدی خشک استفاده می کنید به خوبی آن را بکوبید.

یک ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و بعد از اینکه تابع کمی گرم شد به آن مقداری شکر را اضافه کرده و درون تابه روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا شکر باز شود. بعد از اینکه شکر باز شد و شروع به تغییر رنگ دادن کرد، مقداری کره را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کره درون شکر باز شود.
مقداری گلاب و گردوی خرد شده را به مواد درون تابه اضافه کرده و به همراه شکرها هم بزنید. بعد از اینکه شکرها کمی طلایی شد، باید شهد آماده شده را درون سینی پهن کنید به سرعت شهد را درون سینی ریخته و باز کنید.
روی پولکی ها را با استفاده از برگ گل محمدی بپوشانید و بعد از اینکه پولکی ها سفت و بسته شد، آن را خرد کرده و در قندان یا شکلات خوری بگذارید و نوش جان کنید.
طرز تهیه پولکی گل محمدی به همین سادگی است و شما با همین دستور می توانید انواعی از پولکی ها را تهیه کرده و نوش جان کنید. پولکی های بادام پسته و بسیاری از انواع پولکی های دیگر را با همین روش می توانید تهیه کنید.

برای اینکه رنگ پولکی ها کمی روشن شود، باید آن را به صورت از روی حرارت بردارید. اگر می خواهید رنگ پولکی ها تیرهتر شود، باید مقدار بیشتری با آن حرارت بدهید.
شما در صورت دلخواه می توانید از یک دم کرده غلیظ زعفران هم استفاده کنید تا یک پولکی زعفرانی خوشمزه داشته باشید. عطر گلاب در این پولکی بسیار مهم بوده پس بهتر است از گلاب های مرغوب استفاده نمایید. درصد دلخواه می توانید مقداری پودر هل تازه و مرغوب هم به آن اضافه کنید.
شما می توانید از مقداری اسانس وانیل هم برای عطر بهتر این پولکی استفاده کنید. استفاده از مغزیجات مختلف درون این پولکی موجب شده تا طعم بهتر داشته باشد. همچنین می توانید در لینک های مقابل با دستور تهیه پولکی کنجدی و پولکی نارگیلی نیز آشنا شوید.