کیک جافا یک نوع کیک سنتی انگلیسی بوده که رسپی بسیار ساده ای دارد. شما علاقه مندان می توانید در ادامه با طرز تهیه کیک جافا با یک دستور خانگی ساده همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک جافا انگلیسی:
این کیک دارای سه لایه بوده که شامل بافت اسفنجی بافت پرتقالی و بافت شکلاتی می باشد. طرز تهیه کیک مکرون و کیک تایلندی با دستورهای جدید را در لینک آموزش می بینید.
مواد اولیه:
- تخم مرغ: 2 عدد
- آرد: نصف پیمانه
- شکر: 1 چهارم پیمانه
- شکلات چیپسی: 1 و نیم فنجان
- بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
مواد فیلینگ:
- آب پرتقال: 3 چهارم فنجان
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
- پوست پرتقال: 1 عدد
طرز تهیه:
این کیک دارای چند رسپی بوده و شما باید برای داشتن این کیک فیلینگ را به طور جداگانه و کیک را به صورت جداگانه تهیه کنید. آب پرتقال را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت بگذارید. در این بخش مقداری رنده پوست پرتقال را به قابلمه اضافه کرده تا عطر بهتری داشته باشد.

شکر را هم اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید تا درون مواد باز شود. بعد از اینکه پرتقال به جوش آمد و شکر درون آب پرتقال حل شد، حرارت را خاموش کرده و مقداری پودر ژلاتین را که با آب پرتقال رقیق کرده اید به درون قابلمه اضافه کنید.
پودر ژله را هم زده تا به خوبی درون آب پرتقال حل شود. فیلینگ آماده شده را به مدت یک ساعت درون یخچال نگهداری کرده تا خنک شود. برای کیک باید تمام مواد کیک را از دو ساعت قبل درون محیط قرار داده تا با محیط هم دما شود. این کار باعث شده تا بافت کیک بهتر و سبک تر باشد.
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و زمان دهید تا برای پخت کیک آماده شود. با مقدار کره نرم شده کف مافین های مورد نظر را چرب کنید. درون ظرفی باید مواد کیک را با یکدیگر ترکیب نمایید.
تخم مرغ را شکسته درون ظرف ریخته و به آن شکر را اضافه کرده و با دور تند همزن به خوبی هم بزنید. بعد از اینکه مواد غلیظ و کش دار شد، آرد و بکینگ پودر را که از قبل سه مرتبه الک کرده اید به مواد اضافه کنید و با استفاده از لیسک به آرامی هم بزنید. مواد را به صورت دورانی هم زده و به اندازه دو قاشق غذاخوری از مواد برداشته و درون قالب های مافین بریزید.

در این مرحله از طرز تهیه کیک جافا روی مواد را صاف کرده و قالب ها را به مدت 9 تا 10 دقیقه درون فر بگذارید تا کیک ها بپزد. اگر با یک سیخ چوبی درون کیک ها بزنید و مواد به چوب نچسبد، کیک شما پخته شده است.
قالب ها را از درون فر خارج کرده و بعد از اینکه سرد شد، آن را از قالب خارج کنید. مینی کیک ها را روی یک توری قرار داده و بعد از اینکه کیک ها سرد شد، باید ژله آماده شده را از درون یخچال خارج کرده و ژله را با قالب دایره ای قالب زده و با قاشق روی کیک ها قرار دهید.
شکلات های چیپسی را روی حرارت بنماری کرده و کنار بگذارید و روی هر کدام از مینی کیک ها مقداری از شکلات بن ماری بریزید و کیک ها را درون یخچال قرار دهید تا شکلات ها سفت شود.