ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورشت سیب آلو خوشمزه و مجلسی و فوت و فن های پخت بهتر

اگر علاقه مند به دستورهای آشپزی ساده هستید در این بخش با طرز تهیه خورشت سیب آلو همراه ما باشید. این خورشت خانگی طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه خورشت سیب آلو خوشمزه و مجلسی و فوت و فن های پخت بهتر

خورشت سیب آلو خورشت مخصوص و خوشمزه بوده که از غذاهای محبوب مشهد است. شما می‌ توانید در ادامه با طرز تهیه خورشت سیب آلو مشهدی آشنا شوید. این خورش خانگی رسپی بسیار ساده ای دارد.

طرز تهیه خورشت سیب آلو مجلسی:

این خورش طعم فوق العاده‌ای داشته و یکی از انواع خورش‌های متنوع است. طرز تهیه خورشت به آلو و خورشت بامیه با دستورهای ساده دیگر را در لینک آموزش می بینید.

طرز تهیه خورشت سیب آلو

مواد اولیه:

  • گوشت خورشتی: 300 گرم
  • لپه: 1 پیمانه
  • پیاز: 1 عدد
  • سیب: 3 عدد
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
  • زعفرون دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • گرد لیمو عمانی: 1 قاشق غذاخوری
  • آلو بخارا: 8 عدد
  • فلفل، نمک و زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای آماده کردن این خورشت خوشمزه نیاز به سیب درختی دارید. ابتدا لپه‌ ها را پاک کرده و از شب قبل آن را خیس کنید. چند مرتبه آب لپه ها را عوض کرده تا نفخ آن گرفته شود.

قابلمه روی حرارت گذاشته و مقداری روغن درون آن بریزید. لپه‌ ها را آبکشی کرده و درون روغن کمی تفت داده تا بوی خامی آن از بین رود. 2 تا 3 لیوان آب روی مواد ریخته و در به قابلمه را قرار دهید تا لپه ها پخته شود.

پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و درون قابلمه دیگر روی حرارت تفت دهید. بعد از اینکه پیاز سبک و شیشه‌ ای شد، باید مقدار زردچوبه اضافه کرده و تفت داده تا عطر زردچوبه‌ ها بلند شود. گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و به پیازها اضافه نمایید. گوشت را تفت داده تا رنگ گوشت قهوه‌ای شود.

لپه‌ های پخته شده را از روی حرارت بردارید و مقداری رو به گوجه فرنگی را به همراه گوشت تفت داده تا کاملاً رنگ رب باز شود. لپه‌ ها را به همراه آب روی گوشت‌ ها ریخته و زمان دهید تا به همراه گوشت بپزد.

بعد از پخت گوشت ها می‌ توانید سیب را به صورت خلالی خرد کرده درون تابه تفت داده و به مواد درون خورشت خود اضافه کنید. چند عدد آلو بخارا نیز اضافه کرده تا خورشت شما طعم بهتری بگیرد و غلیظ شود.

در این مرحله از طرز تهیه خورشت سیب آلو باید زیر حرارت را کم کرده تا خورشت در زمان کافی به آرامی جا افتاده شود. بعد از اینکه خورش روغن انداخت می‌ توانید آن را از روی حرارت بردارید.

در کنار این خورشت خوشمزه می‌ توانید از پله زعفرانی و کته نیز استفاده کنید. این خورشت در مشهد محبوبیت زیادی داشته و یکی از خورشت‌ های سنتی و محلی این نواحی می‌ باشد. برای اینکه طعم خورشت شما بهتر شود، می‌ توانید از سیب‌ هایی که کمی ترش و بهاری هستند استفاده کنید. این نوع سیب‌ ها طعم و عطر بهتری به خورشت شما می‌ دهد.

برای طعم بهتر در صورت دلخواه می توانید از میزان بیشتری زعفران هم استفاده کنید. همچنین می توانید یک تکه چوب دارچین را به خورشت اضافه کرده تا عطر بهتری بگیرد. شما می توانید با یک تکه کوچک به طعم بهتری به این خورشت بدهید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان