برای دیدن آموزش های متنوع از انواع خورش های خانگی در آرگا همراه ما باشید. در این بخش یک خورشت تاریخی که متعلق به زمان صفوی است را آموزش می بینید. در ادامه طرز تهیه خورش حبشی را آموزش خواهید دید.
طرز تهیه خورش حبشی:
این خورش تاریخی و صفوی در نواحی جنوب کشور محبوبیت زیادی دارد .در ادامه مراحل آمادهسازی این خورش را بیشتر آموزش می بینیم. شما می توانید با طرز تهیه خورش باقلا و خورش آغوز مسما آشنا شوید.

مواد اولیه:
- گوشت گوسفندی: 300 گرم
- رب انار رقیق شده: 1 دوم پیمانه
- لپه: 1 دوم پیمانه
- شیره انگور: 4 قاشق غذاخوری
- پیاز: 1 عدد
- برگه زردآلو: 6 عدد
- پودر بادام: 1 پیمانه
- آلو سیاه: 5 عدد
- کشمش سبز: 50 گرم
- سیر: 2 حبه
- کره: 50 گرم
- نعنا خشک: 2 قاشق چای خوری
- فلفل و نمک: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
- آب جوش: به مقدار لازم
- زعفران دم کرده: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرحله اول آماده سازی گوشت و لپه می باشد. لپه را پاک کرده از شب قبل خیس کنید تا به خوبی نرم شود. نفخ لپه را چند مرتبه بگیرید و در ادامه گوشت ها را نیز خورشتی ریز کرده و کنار بگذارید. مقدار کره یا روغن را درون تابه ای ریخته و به آن پیاده نگینی شده را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز کمی شیشه ای شود.

مقداری از پیازها را به صورت جداگانه تفت دهید و برای پیاز داغ روی غذا استفاده کنید. گوشت های خرد شده را به پیازها اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت ها عوض شود. در صورتی که روغن کم بود، می توانید مقدار بیشتری روغن به آن اضافه کنید.
ادویه های خود را نیز اضافه نمایید. لپه ها را به صورت جداگانه به همراه مقداری روغن تفت داده تا بوی خامی لبه گرفته شود. لپه های تفت داده را به مواد قابلمه اضافه کرده و مقداری آب جوش روی آن بریزید.
برگه های زردآلو را شسته و به همراه کمی آب جوش خیس کنید. مقداری آلو را نیز شسته و خیس کرده و بعد از اینکه لپه ها و گوشت مقداری پخته شد، درون ظرف دیگر کمی رب انار را تفت داده و برگه های زردآلو، کشمش و آلو سیاه را نیز اضافه کرده و تفت دهید.

حالا مواد را درون قابلمه گوشت ها اضافه کرده تا مزه دار شود. در ادامه مقداری نمک به گوشت اضافه کرده و در صورت که خورشت افتاده نشده به آن زمان بیشتری دهید تا خورشت شما به خوبی لعابدار و جا افتاده شود.
این خورشت خوشمزه طعم فوق العادهای داشته و شما می توانید به عنوان یک وعده سالم و مقوی تهیه کنید. این خورش خانگی با یک رسپی ساده تهیه شده و برای وعده های مختلف هم می توانید این خورش را تهیه کنید.