ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش باقلا مجلسی؛ غذای خوشمزه و اصیل ایرانی

طرز تهیه خورش باقلا با گوشت با یک رسپی ساده را در این بخش آموزش می دهیم. این غذای خوشمزه در گیلان بسیار محبوب است.

طرز تهیه خورش باقلا مجلسی؛ غذای خوشمزه و اصیل ایرانی

خورش‌ های اصیل ایرانی در دستورها و طعم‌ های متنوعی موجود می‌ باشد. شما می‌ توانید در این قسمت با طرز تهیه خورش باقلا که یک خورش گیلانی است، آشنا شوید.

طرز تهیه خورش باقلا:

این خورش بسیار متنوع و جذاب است که به راحتی می‌ توانید در منزل تهیه کنید. طرز تهیه خورش مرغ ترش و خورش به قورمه با رسپی های دیگر را در لینک مطالعه نمایید.

طرز تهیه خورش باقلا

مواد اولیه:

  • باقلا بدون پوست: 1 کیلوگرم
  • پیاز: 1 عدد
  • گوشت: 500 گرم
  • شوید تازه: 500 گرم
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
  • سیر: 4 حبه
  • پودر زعفران: 1 چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه:

برای داشتن این خورش ابتدا باید شوید‌های تازه را پاک کرده بشورید و درون آبکش قرار دهید. بعد از اینکه شویدها آب اضافی آن کشیده شد، به صورت ساطوری خرد کنید. درون تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید.

نحوه پخت خورش باقلا

شوید‌ها را به درون تابه اضافه کرد و تفت دهید تا سرخ شود. سیرها را پوست کنده و خرد کنید. در ادامه سیر را به همراه شویدها درون تابه تفت دهید. درون تابه دیگر مقدار روغن ریخته و پیازها را درون آن سرخ کنید. مقداری ادویه فلفل، نمک، زردچوبه به پیازها اضافه کرده و تفت داده تا رنگ پیازها طلایی شود.

در این مرحله از طرز تهیه خورش باقلا گوشت را که از قبل به صورت مکعبی خرد کرده‌اید، به مواد درون پیاز اضافه کرده و تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد و به رنگ قهوه‌ای درآید. 3 لیوان آب جوش روی مواد گوشت‌ ها ریخته و درب قابلمه را قرار دهید تا به آرامی گوشت‌ ها پخته شود.

باقالاها باید باقالای تازه باشد و به خوبی آنها را پوست بگیرید. باقلا‌های پوست گرفته شده را به مواد درون تابه شوید اضافه کرده و خوب تفت دهید. بعد از تفت خوردن سبزیجات آن را به مواد درون قابلمه گوشت‌ ها اضافه کرده و اجازه دهید تا خورشت شما جا افتاده شود.

مقداری زعفران دم کشیده را درون خورشت و در نیم ساعت پایانی اضافه کرده و زمان دهید تا خورش شما معطر شود. شما می‌ توانید به جای گوشت از مرغ هم درون این خورش استفاده کنید.

دستور تهیه خورش باقلا

شما می‌ توانید در کنار این خورش محلی از پلو سبزیجات و شوید پلو هم استفاده کنید. این خورش می‌ تواند در سفره غذایی شما یک غذای متنوع و جدید باشد.

برای پخت این خورش باید از باقالی‌ های تازه و سبز استفاده نمایید. طعم این خورشت بسیار خوشمزه بوده و یکی از غذاهای اصیل گیلانی می‌ باشد. شما با باقالا می‌ توانید انواعی از غذاها و کوکوها را نیز تهیه کرده و نوش جان کنید.

برای طبخ بهتره این نوع غذاهای محلی باید آنها را روی حرارت ملایم و با حوصله تهیه کنید. جا افتاده شدن این خورش‌ ها بسیار مهم است. بنابراین زیر حرارت را خیلی کم کرده و زمان دهید تا در مدت زمان طولانی‌ تر آب خورشت کم کم کشیده شود و روغن بیندازد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان