یکی از انواع ساندویچ های جدید و مخصوص ساندویچ های بمبی هستند که محبوبیت زیادی دارد. شما در ادامه با طرز تهیه ساندویچ بمبی با یک دستور ساده آشنا خواهید شد.
طرز تهیه ساندویچ بمبی:
این ساندویچ ها به دلیل حجم زیاد و سیر کننده به ساندویچ های بمبی شناخته می شود. طرز تهیه ساندویچ کباب لقمه و ساندویچ مرغ سوخاری با دستورهای مخصوص دیگر را در لینک دنبال کنید.

مواد اولیه:
- نان باگت: 4 عدد
- سس خردل: به مقدار لازم
- سس تند: به مقدار لازم
- پنیر گودا: 4 ورق
- پنیر پیتزا: 300 گرم
- کالباس: 250 گرم
- سوسیس: 250 گرم
- قارچ: 10 عدد
طرز تهیه:
برای داشتن این بمب خوشمزه ابتدا باید مواد ساندویچ را آماده کنید. در ادامه قارچ ها را شسته و به صورت ورقهای برش بزنید. درون تابه ای قارچ ها را به همراه مقدار کمی روغن تفت داده تا آب قارچ ها گرفته شود. پنیر پیتزا را به مواد قارچ اضافه کرده و به همراه آن تفت دهید. بعد از اینکه پنیرها به طور کامل باز شد، نان های باگت را باز کرده و خمیر درون آن را بردارید.

حالا باید درون باگت ها را پر کنید. یک لایه ژامبون و یک لایه از مواد پنیری و قارچی خود روی آن بگذارید. در ادامه سوسیس را که به روش های مختلفی می توانید گریل کنید یا درون تابه تفت دهید.
سوسیس ها را به مواد خود اضافه نمایید و لایه بعدی آن را سوسیس های تفت داده شده یا گریل شده قرار دهید. باگت دیگر را روی آن قرار داده و به خوبی آن را فشرده کنید.
در ادامه برای سرو راحت تر می توانید باگت ها را با فویل پیچیده و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.در برخی موارد برای داشتن یک ساندویچ بمبی می توانید از لایه های بیشتر استفاده نمایید. مواد را به خوبی فشار داده و لایه های دیگر را روی آن قرار دهید.

به این ترتیب که یک لایه ژامبون یک لایه پنیر و قارچ و یک لایه سوسیس و در نهایت پنیر گودا را روی آن می ریزیدو به این شکل شما یک ساندویچ بمبی مخصوص و خوشمزه دارید.
شما می توانید انواع ساندویچ بمبی یا دوبل را به همین روش تهیه کنید. این ساندویچ ها به عنوان ساندویچ دوبل هم شناخته می شود. شما می توانید مواد دلخواه را درون این ساندویچ قرار داده و با مواد مورد نظر خود این ساندویچ را پر کنید.
حجم این ساندویچ ها بسیار زیاد بوده و اگر از مواد دیگر استفاده می کنید، باید به صورت دو لایه و دو ردیفی آن را درون نان باگت قرار دهید. این ساندویچ ها را می توانید در کنار انواع سس ها نوش جان کنید.
سس خردل، سس تند و سس های سیر برای این ساندویچ بسیار مناسب می باشد. در صورت دلخواه می توانید سس های دست ساز خانگی را برای این ساندویچ در نظر بگیرید. سس دودی و انواع دیگری از سس ها هم برای این ساندویچ مناسب می باشد.