ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ؛ ایده‌ای جذاب برای یک وعده پرانرژی

شما علاقه مندان به آشپزی های خانگی می توانید با طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ مخصوص همراه ما باشید‌. این ساندویچ طرز تهیه بسیار ساده ای دارد.

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ؛ ایده‌ای جذاب برای یک وعده پرانرژی

یکی از انواع ساندویچ‌ های خانگی که با دستور ساده آسان تهیه می‌ شود، ساندویچ گوشت با ترکیب قارچ است. شما در ادامه این قسمت طرز تهیه ساندویچ گوشت با قارچ را آموزش می‌ بینید.

رسپی ساندویچ گوشت و قارچ

ساندویچ گوشت و قارچ؛ دستور پختی ساده برای یک خوراکی لذیذ

این ساندویچ به دلیل اینکه رسپی ساده و آسانی داشته برای وعده‌ های مختلفی تهیه می‌ شود و شما می‌ توانید این ساندویچ خوشمزه را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه ساندویچ بیکن و ساندویچ نروژی با رسپی های دیگر را نیز در لینک دنبال نمایید.

مواد اولیه:

  • گوشت چرخ‌ کرده: 250 گرم
  • پنیر پیتزا: به مقدار لازم
  • قارچ: 8 عدد
  • زردچوبه، فلفل، نمک، پودر سیر: به مقدار لازم
  • پیاز: 1 عدد
  • نان باگت: 2 عدد
  • خیارشور، گوجه، کاهو: به مقدار لازم
  • سس مایونز: به مقدار لازم

طرز تهیه ساندویچ گوشت با قارچ

برای آماده کردن این ساندویچ ابتدا باید مواد آن را در تابه تفت داده، یک عدد پیاز را به صورت نگینی یا رنده خرد کرده و درون تابه به همراه مقداری روغن تفت دهید تا کمی سبک شود. در ادامه با آن گوشت چرخ کرده را اضافه کرده کمی تفت داده تا تغییر رنگ دهد. حالا ادویه فلفل، نمک، زردچوبه و پودر سیر را به مواد خود اضافه کرد و مجدد تفت دهید.

مواد ساندویچ گوشت و قارچ

قارچ‌ ها را به صورت ورقی برش زده و بعد از اینکه مواد شما درون تابه تفت خورد، قارچ‌ های ورقه‌ ای شده را به تابه اضافه کرده و کمی تفت دهید تا آب قارچ‌ ها گرفته شده و تفت بخورد.

بعد از اینکه مواد شما تفت خورد، پنیر پیتزای خرد شده را به مواد خود اضافه کرده درون مواد تفت شده تا پنیر روی حرارت باز شود. زیر شعله را کم کرده تا با حرارت ملایم مواد شما پخته شود. بعد از اینکه مواد خوراک خود را هم زدیم، گوجه‌ ها را ورقی کرده و خیارشورها را نیز برش بزنید.

یک نان باکت را باز کرده مقداری از مواد گوشتی درون آن قرار داده و خیارشور، گوجه حلقه، کاهو برش خورده را روی آن بریزید. از سس‌ های مختلف می‌ توانید برای روی ساندویچ نیز استفاده کنید.

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ گوشت با قارچ ساندویچ شما آماده بوده و در صورت دلخواه می‌ توانید، آن را درون تابه گریل قرار داده تا سطح ساندویچ شما کمی برشته‌ تر شود و از وسط برش زده و با انواع سس‌ های دست ساز و خوشمزه نوش جان کنید.

تهیه این ساندویچ بسیار ساده بوده و فوری تهیه می‌ شود. آماده سازی این ساندویچ بسیار ساده بوده و می‌توانید برای وعده‌ های غذایی مختلفی آن را تهیه کنید. شما می‌ توانید از مرغ نیز استفاده نمایید که در این صورت یک ساندویچ مرغ سالم و مقوی خواهید داشت.

شما در صورت دلخواه می‌ توانید از سبزیجات معطر دیگر مانند پیاز جعفری درون مواد خود استفاده کرده که کاملاً سلیقه ای است. همچنین می‌ توانید از سس‌ های متنوع به ویژه سس پنیر چدار نیز برای روی سطح ساندویچ‌ ها استفاده نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان