ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری خانگی ؛ ترد، خوشمزه و کاملاً رستورانی!

اگر علاقه مند به آشپزی های متنوع خانگی هستید در این بخش با طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری خانگی همراه ما باشید. این ساندویچ خانگی طعم فوق العاده‌ای دارد.

طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری خانگی ؛ ترد، خوشمزه و کاملاً رستورانی!

ساندویچ مرغ سوخاری یکی از انواع ساندویچ های محبوب بوده که رسپی ویژه دارد. شما در ادامه با طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری ویژه آشنا خواهید شد. این ساندویچ مخصوص طم متنوعی دارد.

مواد ساندویچ مرغ سوخاری

طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری:

این ساندویچ مخصوص یکی از محبوب‌ترین انواع ساندویچ ها بوده که طعم بسیار فوق العاده‌ای دارد. طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ و ساندویچ بیکن با دستورهای دیگر را در لینک دنبال کنید.

مواد اولیه مرغ سوخاری:

  • فیله مرغ: 400 گرم
  • پودر سوخاری: 2 لیوان
  • آرد سفید: 1 لیوان
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شیر: 1 دوم لیوان
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به مقدار لازم
  • پودر سیر، پیاز: به مقدار لازم
  • ادویه مخصوص مرغ: در صورت دلخواه
  • روغن: به مقدار لازم

طرز پخت:

مرحله اول برای آماده سازی این نوع ساندویچ تهیه مرغ سوخاری آن می‌ باشد. شما می‌ توانید مواد لازم برای پر کردن ساندویچ را نیز بنا به سلیقه خود انتخاب کنید. خیارشور کاهو گوجه و انواع سبزیجات برای ساندویچ مناسب می‌ باشد.

طرز تهیه ساندویچ مرغ سوخاری

ابتدا باید مرغ را پاک کرده بشورید و اجازه دهید تا به اضافی آن کشیده شود. سینه مرغ فیله شده را به قطعات ورقه‌ ای تقسیم کرده و برش بزنید. در ظرفی بزرگ مواد لازم برای سوخاری کردن مرغ را آماده نمایید.

تخم مرغ درون کاسه شکسته مقداری شیر به آن اضافه کنید. هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود. حالا برای مزه‌دار شدن به آن مقداری فلفل، نمک، پودر سیر، پودر پیاز و کمی زردچوبه اضافه کنید. در این بخش می‌ توانید از ادویه مخصوص مزه‌دار کردن مرغ‌ ها استفاده نمایید. مواد را مجدد خوب هم زده تا ترکیب شود.

تکه‌ های مرغ را درون ظرف مواد مرینیت شده بریزید و خوب آن را درون مواد هم زده تا مرغ‌ ها به مواد آغشته شود. در ادامه به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت مواد را درون یخچال قرار دهید. روی ظرف‌ های یک سلفون پیچیده و درون یخچال نگهداری کنید.

در ادامه باید مرغ‌ ها را سوخاری کنید. برای سوخاری کردن، مرغ‌ ها را از درون ظرف خارج کرده و بعد درون آرد به غلطانید. می‌ توانید از ترکیب آرد سفید و آرد سوخاری شده به همراه مقداری ادویه فلفل، نمک و زردچوبه برای سوخاری کردن استفاده کنید.

نحوه تهیه ساندویچ مرغ سوخاری

در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ سوخاری یک ظرف کوچک را روی حرارت قرار داده و درون آن را روغن به صورت شناور بریزید. بعد از اینکه روغن به خوبی داغ شد، تکه‌ های مرغ را درون روغن شناور و داغ شده به خوبی سرخ کنید.

برای سرخ شدن هر مقدار مرغ نیاز به 5 تا 7 دقیقه زمان دارید. در مرحله بعدی بعد از سوخاری شدن مرغ را خارج کرده و درون ظرف بگذارید. حالا می‌ توانید ساندویچ را آماده کنید. آماده کردن ساندویچ نان باگت را از وسط برش مرغ‌ های سوخاری را با استفاده از چاقو خرد کرده و درون ساندویچ بریزید.

مقداری کاهو، گوجه، خیارشور در کنار ساندویچ قرار داده ساندویچ شما آماده می‌ باشد. در ادامه از انواع سس‌ های کچاپ، سس سیر و سس‌ های مخصوص می‌ توانید برای سرو ساندویچ استفاده کنید..

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان