کاری گوشت به روش های مختلفی و خوشمزه ای پخت می شود که به راحتی می توانید آن را تهیه کنید و در تهیه آن می توانید از گوشت بز یا گوسفند استفاده نمایید. از این رو، اگر شما نیز تمایل به تهیه این غذای خوش طعم دارید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه کاری گوشت همراه ما باشید.

طرز تهیه کاری گوشت با طعم عالی
کاری گوشت جزو غذاهای محبوب و پرطرفدار است و مانند خورش کاری ژاپنی و خورش موز طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما دوستان عزیز آموزش می دهیم.
مواد لازم
- گوشت ران بز یا گوسفند ( برش داده شده در تکه های مناسب به اندازه کوچک) : نهصد گرم
- روغن نباتی : چهار قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ نازک خرد شده : دو عدد
- گوجه فرنگی بزرگ : دو عدد
- ادویه کاری گوشت مهاراجه : دو قاشق غذاخوری
- نمک : خیلی کم
- گشنیز تازه خرد شده : برای تزیین خورش
نحوه تهیه
به منظور تهیه این غذای خوشمزه، ابتدا داخل قابلمه کف سنگین مناسبی، روغن ریخته و روی حرارت متوسط گرم نمایید سپس، به آن پیازها را بیفزایید و اجازه دهید پیازها طلایی رنگ شوند.
حالا پیازها را از روغن خارج کرده و روی حوله کاغذی گذاشته و حرارت را خاموش کنید سپس پیازها را داخل غذاساز ریخته و با افزودن خیلی کم آب، آن ها را خرد کنید تا خمیری شکل شود و داخل ظرف مناسبی بریزید.
حالا داخل غذاساز، گوجه فرنگی ریخته و خرد نمایید تا یکدست شود و آن را نیز داخل طرف جداگانه بریزید.
در مرحله بعدی از نحوه تهیه کاری گوشت، روغن باقی مانده از سرخ کردن پیاز را گرم کنید و به آن خمیر پیاز افزوده و به مدت دو تا سه اجازه دهید روی حرارت باشد.
در مرحله بعدی از دستور تهیه کاری گوشت، خمیر گوجه فرنگی را با ادویه کاری گوشت مهاراجه به خمیر پیاز بیفزایید و باهم مخلوط کنید.
حالا مواد را تفت داده و تا زمانی که روغن از مخلوط جدا شوند که امکان دارد ده دقیقه طول بکشد سپس، به سس آماده شده تکه های گوشت گوسفندی افزوده و کمی نمک به آن بیفزایید.

در مرحله پایانی به تابه نصف فنجان آب گرم افزوده و شعله را زیاد کرده و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت پخته شود که در زمان خشک شدن آب می توانید به آن آب بیفزایید و بعد از پخته شدن به آن گشنیز خرد شده اضافه کنید و با نان یا برنج نوش جان کنید.