پیتزا یکی از فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار است که نحوه تهیه آن نیز بسیار ساده و راحت است و به راحتی و در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه کنید که یکی از انواع آن،پیتزا با نان سنگک می باشد. از این رو، اگر شما نیز به دنبال دستور این فست فود خوش طعم هستید بهتر است تا پایان مطلب طرز تهیه پیتزا با نان سنگک همراه ما باشید.
طرز تهیه پیتزا خوش طعم با نان سنگک
پیتزا با نان سنگک مانند پیتزا چیلی و پیتزا رومن جزو غذای خوشمزه و محبوب است که می توانید آن را به شکلی سالم تر و سریع تر آماده کنید و می توانید از نان سنگک به جای خمیر پیتزا استفاده کنید. نان سنگک علاوه بر اینکه زمان پخت پیتزا را کاهش می دهد، از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار است، در ادامه مطلب نحوه تهیه پیتزا با نان سنگک را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم
- نان سنگک تازه : یک عدد (به اندازه سینی فر)
- سس گوجه فرنگی یا سس مخصوص پیتزا : دو قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا : دویست گرم
- مرغ پخته یا ژامبون : صد و پنجاه گرم
- قارچ تازه : صد گرم
- فلفل دلمه ای رنگی : یک عدد
- زیتون سیاه یا سبز : به مقدار دلخواه
- ادویه های مورد علاقه : آویشن، فلفل سیاه، پودر سیر
- روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری
مراحل تهیه
ابتدا نان سنگک را روی سینی فر بچینید و برای جلوگیری از خشکی، سطح آن را با کمی روغن زیتون چرب کنید. اگر نان بزرگ است، آن را به قطعات کوچکتر برش دهید.
حالا سس گوجه فرنگی یا سس پیتزا را روی نان پخش کنید. سپس مرغ پخته یا ژامبون خردشده را به طور یکنواخت روی نان قرار دهید. قارچ های ورقه شده، فلفل دلمه ای و زیتون ها را هم بیفزایید.
حالا ادویه ها را روی مواد بریزید و در نهایت، پنیر پیتزا را به طور کامل روی سطح پیتزا پخش کنید تا همه مواد را پوشش دهد.
در مرحله بعدی فر را از قبل بر روی دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس سینی را داخل فر بگذارید و حدود ده تا پانزده دقیقه منتظر بمانید تا پنیر ذوب شود و روی آن طلایی رنگ شود.
در مرحله پایانی از نحوه تهیه پیازا با نان سنگک، پس از خارج کردن پیتزا از فر، کمی صبر کنید تا خنک شود. سپس آن را به قطعات دلخواه برش زده و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی:
1. برای پیتزای سالم تر، می توانید سبزیجاتی مانند اسفناج، کدو، یا ذرت را اضافه کنید.
2. اگر دسترسی به فر ندارید، می توانید پیتزا را در یک تابه دو طرفه روی حرارات ملایم گاز تهیه نمایید.
3. به جای مرغ یا ژامبون، می توانید از پروتئین هایی مانند تن ماهی، بوقلمون یا حتی مواد گیاهی مانند توفو استفاده کنید.
4. به منظور کاهش کالری، از پنیر های کم چرب یا ترکیب پنیر موزارلا و پنیر رژیمی استفاده نمایید.