سرویس سبک زندگی فردا: سوپ یکی از پیش غذاها یا غذاهای سبکی است که میتواند برای یک شام سبک بسیار مناسب باشد. این سوپ ذرت به صورت سرد سرو میشود و یک شام سبک و کم کالری تابستانی است. در ادامه این مطلب را به نقل از مجله سیمرغ بخوانید.
مواد لازم برای تهیه سوپ ذرت تابستانی
روغن زیتون خالص: 1 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز متوسط خرد شده: 2 عدد
کدوی زرد متوسط خرد شده (در حدود 500 گرم): 2 عدد
آویش تازه: 3 قاشق چایخوری
عصاره مرغ یا عصاره سبزیجات کم نمک: یک قوطی (395 میلی لیتر)
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
دانه ذرت تازه: 1 پیمانه
آبلیموی تازه: 1 قاشق چایخوری
پنیر فتای خرد شده: 1/4 پیمانه
طرز تهیه سوپ ذرت تابستانی
روغن را در ظرف بزرگی روی حرارت متوسط گرم کرده پیاز را اضافه کرده به مدت 1 دقیقه هم میزنیم.
سپس کدو و 1 قاشق چایخوری از آویشن را اضافه کرده 3 تا 5 دقیقه حرارت میدهیم گه گاه هم میزنیم تا کدوها نرم شوند.
عصاره مرغ و نمک را اضافه کرده حرارت میدهیم تا به جوش آید به مدت 5 دقیقه تا کدوها نرم شده و کاملا شفاف شوند.
مواد را داخل مخلوط کن ریخته به صورت پوره یکنواخت در میآوریم. (هنگام ریختن مایع داغ داخل مخلوط کن احتیاط کنید).
سوپ را به قابلمه برگردانده و سپس ذرت را اضافه کرده آن را روی حرارت متوسط بگذارید به مدت 3 تا 5 دقیقه تا به جوش آمده و ذرتها بپزند.
سپس از روی حرارت برداشته آب لیمو را اضافه کنید.
بعد از خنک شدن داخل ظرف سرو ریخته با آویشن و پنیر فتا تزئین کنید.