درخت گوجه سبز در نواحی معتدل رشد مناسبی دارد و آب و هوای سرد باعث ایجاد رنگ قهوه ای و ظاهر نامطلوب میوه گوجه سبز می شود. این میوه پرطرفدار و خوشمزه به صورت تازه و پخته در تهیه انواع خورش و آش مورد مصرف قرار می گیرد.
گوجه سبز دارای مواد مغذی زیادی است که از جمله کربوهیدرات، چربی، فیبر، پروتیین و ویتامین «آ» و «ب»، آهن، کلسیم، فسفر و پتاسیم را می توان نام برد.
گوجه سبز نیز مانند سایر میوه ها دارای خواص زیادی می باشد که در این مطلب به برخی از این موارد اشاره می شود؛
- گوجه سبز به دهان طعم خوبی می بخشد؛
- گوجه سبز در کاهش فشار خون مؤثر است؛
- این میوه دارای خاصیت مسهلی است؛
- در تنظیم چربی خون و نیز تنظیم عملکرد معدی- روده ای نقش دارد؛
- در جلوگیری از ابتلا به بیماری های مختلف و سرطان مؤثر است؛
- مصرف گوجه سبز به افراد مبتلا به نقرس توصیه شده است؛

- گوجه سبز خاصیت ضد قارچی و باکتریایی دارد؛
- مصرف گوجه سبز موجب تعادل اسید و باز در جریان خون می شود.
- برای رفع شب کوری مفید است؛
- با مصرف گوجه سبز می توان به درمان رماتیسم کمک کرد؛
- در رفع تصلب شرایین تأثیر زیادی دارد؛
- این میوه در رفع کم خونی بی تأثیر نیست؛
- مصرف گوجه سبز خشک به آرامش اعصاب کمک می کند؛
- گوجه سبز سرد است. به همین دلیل توصیه شده کمی نعناع خشک روی آن پاشیده و میل کنید؛
- هم چنین جوشانده برگ درخت گوجه سبز در رفع انگل های معده مؤثر است.
توجه
- از خوردن گوجه سبز نشسته، مخصوصا از دست فروش ها خودداری کنید.
- هسته گوجه سبز نفاخ است و برای معده مضر می باشد.
- در مصرف گوجه سبز زیاده روی نکنید؛ چون ممکن است دچار دل درد و اسهال شوید.
- از گوجه سبز می توان در تهیه انواع خورش، آش، آبگوشت، کمپوت و ترشی استفاده نمود.
- هر 100 گرم گوجه سبز حاوی 30 کیلوکالری انرژی است.
منبع: ماهنامه تغذیه و سلامتی شماره 84