اصلا نگران نباشید و از اسم این غذا، بد به دل خود راه ندهید. این ترکیب غذایی، خوشمزه و سالم کاملا سبک بوده و مشکلی برای سیستم گوارشی شما ایجاد نمیکند.
مواد لازم:
آب انبه 5 قاشق غذاخوری
دانه زیره 1 قاشق چای خوری
پوست رنده شده و آب لیمو 1 عدد
گشنیز خرد شده 1 دسته کوچک
روغن زیتون اکسترا ویرجین 7 قاشق غذا خوری
سینه مرغ 4 عدد
انبه رسیده و بدون پوست و بدون هسته و تکه تکه شده 1 عدد
پیاز قرمز خرد شده 1 عدد
فلفل قرمز بدون دانه 1 عدد
فلفل قرمز Peppadew خرد شده 6 عدد
گوجه فرنگی گیلاسی 4 قاچ شده 8 عدد
گیاه Wild Rocket 100 گرم
سرکه انگور 1 قاشق غذا خوری
خردل 1 قاشق چای خوری
شکر، نمک و ادویه به مقدار لازم
روش پخت:
1. دانههای زیره را در ماهیتابه ریخته و تفت دهید تا جایی که بوی سرخ شدنشان را حس کنید. دانههای زیره تفت داده شده را در یک ظرف کمعمق با 3 قاشق غذا خوری آب انبه، پوست رنده شده و آب لیمو، گشنیز خرد شده و 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون مخلوط کنید. نمک و فلفل هم به میزان لازم به آن اضافه کنید.
2. مرغ را تکه تکه کنید و درون ظرف بیندازید و با ماریناد روی آن را بپوشانید. روی ظرف را گرفته و به مدت حداقل 1 ساعت آن را در یخچال نگه دارید. هنگامی که طعم دار کردن مرغ تمام شد، آن را به سیخ بزنید و تا 15 دقیقه منتظر بمانید و سیخها را بچرخانید تا مرغها کاملا پخته شوند.
3. انبه، پیاز قرمز، فلفل قرمز، فلفل Peppadew، و گوجه فرنگیهای گیلاسی را باهم در یک ظرف بزرگ مخلوط کرده و کنار بگذارید.
4. برای چاشنی غذا هم، روغن زیتون، سرکه انگور، خردل و آب انبه باقیمانده را با هم در ظرفی جداگانه مخلوط کنید.
5. وقتی که آماده خوردن شدید، تکههای مرغ را بردارید و به سالاد اضافه کنید. سپس از چاشنی که آماده کردید روی آن بریزید و خیلی آرام با هم مخلوطشان کنید. حالا به تعداد نفرات، تکههای مرغ را به همراه سالاد و چاشنی که به خورد آن رفته در بشقابهای جداگانه تقسیم کرده و نوش جان کنید.