ماهان شبکه ایرانیان

یک اسنک سالم: تست خلال بادام

یک اسنک سالم: تست خلال بادام

یک اسنک سالم: تست خلال بادام

 

مواد

نان تست (2 برش)

برشتوک (3/1 فنجان)

خلال بادام (2 قاشق)

پنیر پیتزا (2/1 فنجان)

شکر (1 قاشق)

پودر دارچین (1 قاشق چای‌خوری)

دستور پخت:

1. با وردنه برش نان تست را ورز بدهید.

2. تمام مواد ذکرشده را روی نان قرار دهید.

3. آن را در اجاقی که با دمای 180 تا 200 درجه گرم شده است تا حدی بپزید که پنیر پیتزا آب شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان