ماهان شبکه ایرانیان

افسانه‌های عجیب و غریب غذا و آشپزی

احتمالا شما هم شنیده‌اید که می‌گویند هر شخص باید روزانه هشت لیوان آب مصرف کند و بهتر است بعد از ساعت ۶ عصر، غذایی خورده نشود یا مثلا باکتری‌ها روی تخته‌ی گوشت تجمع می‌کنند. اما آیا این‌گونه حرف‌ها از نظر علمی صحت دارند؟

افسانه‌های عجیب و غریب غذا و آشپزی

دانشمندان صحت بسیاری از این حرف‌های عجیب و غریب مربوط به آشپزخانه و غذا را بررسی می‌کنند و واقعیت را برای شما روشن خواهند کرد. در ادامه خواهید دید که بسیاری از این شایعات صحت ندارند. با بنیتا همراه باشید.

 

1. تخته گوشت‌های چوبی خوب نیستند، زیرا باکتری و میکروب روی آن‌ها تجمع می‌کند.

تخته گوشت

این باور غلط است. اما به خاطر داشته باشید که تخته‌های مخصوص گوشتی که از جنس چوب هستند را به خوبی بشویید و ضد عفونی کنید و آگهی‌های تبلیغاتی که می‌گویند «این تخته پوشش آنتی باکتریال دارد» را باور نکنید.

 

2. آب مخلوط با نمک زودتر به جوش می‌آید.

کتری

علم شیمی ثابت می‌کند که کاملا برعکس است. فرقی نمی‌کند که چقدر نمک به آب اضافه کرده باشید. افزودن نمک به آب، در نقطه‌ی جوش آن تغییر چندانی ایجاد نمی‌کند!

 

3. تخم‌مرغ، سطح کلسترول خون را افزایش می‌دهد.

تخم مرغ

عامل موثر بر سطح کلسترول خون، چربی اشباع شده و چربی ترانس است و در تخم‌مرغ، مقدار کمی از این دو نوع چربی وجود  دارد. از طرفی تخم‌مرغ حاوی آنتی اکسیدان است که برای بینایی مفید است. پس با خیال راحت تخم‌مرغ مصرف کنید.

 

4. ابزار آشپزی آلومینیومی، نوعی سم تولید می‌کنند که موجب آلزایمر می‌شود.

وسایل آشپزخانه

دانشمندان ثابت کرده‌اند که کلیه‌ها آلومینیوم را دفع می‌کنند، بنابراین نگرانی برای بروز آلزایمر وجود نخواهد داشت.

 

5. نوشیدنی‌های انرژی‌زا، به شما انرژی می‌دهند.

 

آشپزی

شکر انرژی کمی به ما می‌دهد و کافئین از خواب آلودگی جلوگیری می‌کند. اما همه‌ی این‌ها دلیل نمی‌شوند که نوشیدن انرژی‌زاها، به شما انرژی اضافی ببخشد!

 

6. غذای سرخ شده، باعث حمله‌ی قلبی می‌شود.

غذای سرخ شده

دانشمندان نتوانستند رابطه‌ی منطقی‌ای بین بیماری قلبی و غذای سرخ شده پیدا کنند!

 

7. بهتر است غذای خود را با مقدار کم و در وعده‌های زیاد مصرف کنید!

آشپزی

دانشمندان به این نکته پی بردند که چنین رژیم غذایی، کمترین کمکی در کاهش وزن، به شما نمی‌کنند.

 

8. ویتامین ث، از شما در برابر سرماخوردگی و آنفولانزا محافظت می‌کند.

میوه

هیچ دلیل علمی برای صحت این گفته وجود ندارد.

 

9. قهوه برای قلب مضر است.

قهوه

خطر بیماری قلبی در بین دوست‌داران قهوه 25 درصد کمتر ازبقیه افراد است.

 

10. هویج خام بهتر از هویج پخته است.

آشپزی

درواقع هویج پخته سالم‌تر است و فرآیند پخت باعث می‌شود که دیواره‌های سخت شکسته شوند و بتاکاروتن موجود در هویج آزاد شود.

 

11. کندن پوست مرغ، کالری مرغ را کمتر می‌کند!

آشپزی

این باور کاملا غلط است. برعکس، بهتر است مرغ را با پوست کباب کنیم یا سرخ کنیم تا گوشت آبدارتر بماند.

 

12. نوشیدنی‌های گازدار برای سلامتی مضرند.

 نوشیدنی

این فقط در مورد نوشیدنی‌های گازداری درست است که طعم دهنده دارند، بنابراین آب گازدار احتمالا بی ضرر است.

 

13. ادویه‌ها موجب ایجاد زخم‌های گوارشی می‌شوند.

حبوبات

ادویه‌ها موجب احساس ناراحتی در سیستم گوارشی می‌شوند، اما گاهی این مساله با زخم‌های گوارشی اشتباه گرفته می‌شود.

 

می‌توانید « هرگزاین غذاها را قبل ازخواب نخورید » را نیز بخوانید.

همراهان همیشگی بنیتا، لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در بخش نظرات هر مقاله، با ما در میان بگذارید. همچنین می‌توانید به کانال تلگرامی بنیتا بپیوندید.

منبع:

Brightside

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان