ماهان شبکه ایرانیان

وزیر کار افغانستان:

مراکز آموزش‌های فنی و حرفه‌ای ایران برای "جوانان افغانستانی" از اهمیت خوبی برخوردار است

وزیر کار و امور اجتماعی افغانستان در دیدار از مرکز فنی و حرفه‌ای کمتیه امداد امام «خمینی» «ره» این مرکز را برای آموزش حرفه و فن جوانان افغان با اهمیت دانسته و از جمهوری اسلامی ایران دراین رابطه اظهار قدردانی کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، فیض الله ذکی در این دیدار از مرکز حرفه و فن کمیته امداد ارزش و اهمیت فراگیری حرفه‌ها را به کار آموزان تاکید کرد و از آن‌ها خواست تا به بهترین نحو ممکن از امکانات فراهم شده از طرف این مرکز استفاده کرده و خوب بیاموزند.

وی با ابراز رضایت از فعالیت‌های انجام شده در مرکز فنی و حرفه‌ای افغان – ایران از مسئولان این مرکز به دلیل پیشبرد امور به شکل مناسب و خوب ابراز امتنان کرد و از فعالیت این مراکز در دیگر شهر‌های افغانستان قدردانی کرد.
ذکی همچنین از همکاری‌های ایران با افغانستان و روابط نیک دو کشور در سال‌های ابراز سپاس کرده و گفت که ایران چند دهه از میلیون‌ها مهاجر افغان به خوبی میزبانی کرده است.

وی گفت که بزودی با ربیعی وزیر کار و امور اجتماعی ایران دیدار خواهد کرد تا هرچه بهتر از ظرفیت‌های آموزشی و تجربه‌های جمهوری اسلامی ایران در افغانستان استفاده شود، زیرا داشتن زبان و فرهنگ مشترک باعث میشود که انتقال تجربیات و ظرفیت‌های آموزشی به سهولت و در بالاترین سطح ممکن صورت گیرد.

مسئول کمیته امداد امام خمینی (ره) در هرات در این دیدار در باره اهمیت فراگیری حرفه ها، نکاتی را یاد آوری کرد و گفت: برگزاری 3 دوره آموزشی در سال خبر داد.

«غلام» افزود: تاکنون یکهزارو 500 کارآموز در رشته‌های مختلف از این مرکز فارغ شده اند و در حال حاضر در 6 رشته رایانه، حسابداری، لوله کشی، برق صنعتی و برق ساختمان مصروف آموزش هستند و خانم‌ها نیز در 4 رشته رایانه، خیاطی، سوادآموزی و قران شریف به آموزش میپردازند.

علی اکبر بابا سرکنسول سفارت جمهوری اسلامی ایران در هرات نیز در این مراسم در باره فعالیت‌های کشور ایران در غرب افغانستان اشاره کرد و گفت: ایران در بخش‌های راه سازی، خط آهن و ایجاد فرصت برای بازرگانان افغانستان و همچنین ارائه خدمات صدور ویزا به مردم افغانستان کار کرده است.

علی اکبر بابا افزود: تکمیل پروژه خط آهن باعث پیشرفت زیادی در اقتصاد و تجارت افغانستان میشود و این کشور را به بازار‌های تجاری و اقتصادی مهم دنیا وصل خواهد کرد.

بابا همچنین گفت که در حال حاضر بیش از 3 میلیون مهاجر افغانستانی در کشور ایران اقامت دارند که با استفاده از رأفت اسلامی در جامعه ایران همانند یک شهروند زندگی کرده و از تمام امکانات رفاهی استفاده می‌کنند و بر خلاف سایر کشور‌ها در کمپ‌ها و اردوگاه‌ها نگهداری نمی‌شوند.
وی گفت که بیش از 500 هزار دانش آموز و دانشجوی افغانستانی در ایران مشغول به تحصیل هستند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان