تا به حال برایتان پیش آمده که به آبدارخانه یا انباری آشپزخانهتان خیره شوید و آرزو کنید که بدون اینکه دست به چیزی بزنید از ترکیب برنج و ادویه و آب و مواد دیگر یک غذای آماده درست شود؟ همه ما این لحظه را تجربه کرده ایم، حتی گاهی اوقات بیشتر از حد معمول. خوشبختانه کتاب آشپزی جدید قفسه آشپزخانه برای کمک به حل این معضل بزرگ نوشته و منتشر شده است.
نویسندگان این کتاب، ایو اوسالیوان و روزی رینولدز که هر دو اهل لندن هستند، مواد مورد نیاز هر آبدارخانه را دوباره مورد ارزیابی قرار دادهاند.کتاب جدید آنها دربردارنده 100 دستور پخت غذاهای مختلف است که دوستان شما را انگشت به دهان میکند و نکته جالب درباره این غذاها این است که همگی با مواد غذایی موجود در آشپزخانه این دو نویسنده درست شدهاند.
این 30 ماده غذایی که مورد نیاز همه آبدارخانه هاست پس از سالها آشپزی و خوردن غذا و با دقت انتخاب شدهاند.آنها در کتاب خود مینویسند: "ما تشخیص دادیم که نیاز به ایجاد روشی جدید احساس میشود. مواد درون کابینت میتوانند در خلق غذایی جدید و خوشمزه بسیار موثر باشند. این مواد آنقدر ساده تهیه میشوند که نیازی نیست تمام زمان خود را برای خریدن آنها صرف کنید." جالب است، نه؟ حالا بهتر است برویم سر اصل مطلب.
30 ماده غذایی اساسی در کابینت هر آشپزخانه
دانه زیره
دانه خردل
پودر زردچوبه
دارچین
پونه خشک شده
آویشن خشک شده
خردل
پودر فلفل قرمز
فلفل قرمز بو داده
سیر
بکینگ پودر
روغن زیتون
شکر
سس سویا
عصارههای غذایی آماده
سرکه انگور سفید
پیاز
ماهی کولی
نمک
فلفل
کنسرو نخود
برنج
رب گوجه
آرد
کره بادام زمینی
تخم مرغ
پاستا
کنسرو شیر نارگیل
1 بسته شکلات
شیر
با مواد موجود در این فهرست، غذاهای بی شماری میتوانید درست کنید. این دو نویسنده 100 مورد از بهترین غذاهایی که میتوان با این مواد درست کرد را در کتاب خود نام بردهاند.هدف اوسالیوان و رینودلز، آسان کردن آشپزی و تبدیل آن به یک سرگرمی بود. هنگام مهمانی اولین دغدغه میزبان درست کردن غذای مناسب برای مهمان است. این دو نویسنده با ارائه دستور العملهای غذایی خود در این کتاب این دغدغه را برای همه افراد از بین بردهاند و شما به راحتی میتوانید غذاها و دسرهای مورد علاقه مهمانان خود را بدون هیچ نگرانی درست کنید و از باهم بودن لذت ببرید.