وب سایت آشپز باشی: مینی پیتزای پنیر و اسفناج از مجموعه دستورات غذایی مارتا استوارت است که ما، دستور پخت آن را برای شما آماده کرده ایم.
مواد لازم:
- نان پیتا 4 عدد
- سیر 1 حبه
- اسفناج 280 گرم
- پنیر موزارلا 220 گرم
- فلفل ونک به میزان لازم
طرز تهیه:
1-منقل را گرم کنید و سینی فر که با فویل آلومینیومی پوشانده شده است را روی آن بگذارید.
2-در یک کاسۀ کوچک، پنیر ریکوتا، پونه و سیر را مخلوط کنید و با نمک و فلفل طعم دارش کنید. مخلوط ریکوتا را به طور مساوی بین نان های پیتا تقسیم کنید و روی آن را با اسفناج و موزارلا بپوشانید. سپس روی آن نمک و فلفل بزنید.
3-بگذارید نان ها حدود 4 تا 6 دقیقه روی منقل بمانند تا پنیر آب شود و کمی قهوه ای شود. سپس سرو کنید.
نکات:
1- بهتر است از پنیر ریکوتای کم چرب استفاده کنید که هم حالت خامه ای دارد و هم چربی آن کمتر است.
2- نان پیتا ها، هر کدام 8 سانتی متری باشند.
3- اسفناج ها را ریز خرد کنید.